Első Közös Kutyánk : (Lucifer)

 

( Csivava & Pincser Keverék)

 

 

 

2011. Szeptember 19.-én Végre Megérkezett Hozzánk Első Közös Kutyusunk, A Képen Látható Kis Csivava-Pincser. Hosszú Idő Óta"Vadásztunk" Rá. :) Nagyon Szerettünk Volna Egy Kis Házi Kedvencet,  Egy Hirdetési Oldalon ,Hosszas Keresgélés Eredményeként Végre Rátaláltunk. A Fényképek Melyen Megpillantottuk Azonnal Meggyőzött Bennünket: Igen , Nekünk Ő Kell! :) Gyors Egyeztetés Után ,2 Nap Elteltével Már A Mi Szeretetünket Élvezhette A Kis Kópé. :) A Név Választás Gyorsan Megtörtént, Hiszen Fekete És Egy Kis Ördögfióka. :)

 

Így Nem Is Volt Kérdéses A Lucifer Név. :D Hamar Beilleszkedett Az Új "Családjába", S Birtokba Vette A Lakás Minden Zegzugát. Kedvenc Helye Természetesen A Szoba Ahol Igazán Biztonságban Érezheti Magát. Imád A Szabadban Játszani És Futkározni, Minden Érdekli, Igazi Kis Felfedező. Már Az Első Veszélyt Is Megízlelhette, Mikor A Macska Rátámadt... (hát nem csoda , mivel alig nagyobb egy patkánynál) Imád Enni, Igazi Haspók. :) A Nap Legnagyobb Részét Viszont, Mint Egy Kisbaba Az Ágyban Tölti. :) Hol Másutt Mint A Miénkben. :)

 

Így Már Hármasban Telnek Az Éjszakáink. :D Sok Örömet  Szerez Minden Pillanatban, S Unatkozni Sem Lehet Mellette. Szerintünk Akinek Van Hasonló Kis Házi Kedvence Az Tudja Mit Is Érzünk. Akinek Még Nincs , Annak Kívánunk Egy Hasonlóan Édes, Imádni való Kis Csöppséget! :)

 

 

 

 

Így Figyelem a Látogatókat,Jól Viselkednek-e???!!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fajta Jellemzői,Tulajdonságai:

 

Törpe német pinscher:

 

FCI II. fajtacsoport (Schnauzerek, pinscherek, őrző-védő ebek, mastiffok)

Törpe német pinscher. A
dobermann legkisebb "testvére", annak tökéletesen kicsinyített mása. Nemcsak külsejében, de természetében is nagyon hasonlít a nagyobb rokonra. Nem az a kis öleb, amit a mérete alapján gondolna róla a laikus szemlélő.

 

 

A törpe német pinscher karakán kutya:

 

Kifejezetten határozott természetű, karakán kis kutya, akit kemény kézzel kell fogni, következetesen nevelni, különben pillanatok alatt a gazdi fejére nő. Talán a legtökéletesebb lakáskutya, mert etetése gazdaságos, rövid szőre miatt kifejezetten tiszta, nem igényel nagy helyet, mégis egy "igazi" kutya.

 

 

A pinscher intelligens!

 

Kiegyensúlyozott, gazdájához rendkívüli módon ragaszkodik. Fáradhatatlan, ha kirándulásról, játékról, agilityről van szó, ez utóbbira különösen alkalmas. Az egyik legintelligensebb kutyafajtának tartják, azt hiszem ez az állítás tényleg megállja a helyét. Aktív életet élő, fiatalos gazdáknak ajánlom, akik sok időt tudnak kutyájukra szánni, amit ő hatalmas szeretetével bőségesen meg is hálál.

 

A törpe német pincser az egyik legintelligensebb kutyafajta!

 

Elegáns állat.


Elegáns, mégis erős felépítésű kutya, magassága 25-30 cm, súlya 4-6 kg lehet. Európában két színváltozatban tenyésztik, ezek a fekete vörös jegyekkel vagy pedig egyszínű vörös. Fülét és farkát korábban vágták, de a mostani standard már a természetes állapotot írja elő.

 

  • Angol elnevezés: Miniature Pinscher

  • Német elnevezés: Zwergpinscher

  • Francia elnevezés: Pinscher nain

  • Spanyol elnevezés: Pinscher miniatura

 

 

 

 

Fajtajellemző: kedvenc.


Marmagasság:
45-48 cm.


Testtömeg:
6-8 kg.


Táplálékigény:
550 g/nap.


Alomszám:
3-6 kiskutya.


Várható élettartam:
10-14 év.

 

 

 

 

 

Leírása: Hasonlít a dobermannra. Feje hosszú, elkeskenyedő. Szeme sötétbarna, füle feláll, kupírozzák.

 

Törzse hosszú, izmos. Végtagjai egyenesek, párhuzamosak. Szőrzete rövid, sűrű, sima, fényes. Színe fénylő fekete, lehetőleg telt rozsdabarna jegyekkel, ill. egyszínű fekete, őzbarna vagy szarvasvörös; barna, csokoládébarna, ezüstszürke vagy kékesszürke rőt, ill. sárga jegyekkel.


Eredete: Ősi német kutyafajta; mai formája a 19. század vége felé alakult ki.


Eredeti neve:
Pinscher.


Tulajdonságai:
Bár neve németül harapóst jelent, a pincser kedves, odaadó, melegszívű kutya. Okos, engedelmes, könnyen képezhető. Hangja félelmetes, és bizony nemcsak ugat, hanem - ha kell - harap is.


Alkalmazása: Kertek és autók megbízható őre, gyerekek hűséges játszótársa. Kedvencként is tartják.

 

 

 

 Megdöbbentő Hasonlóság!

 

 

Ma jelent meg a Blikkben ez a kép,amin Varnus Xavér mutatta be az ő kis kedvencét : "Kiskutyát" ! És feltűnt a hasonlóság,így egymás mellé tettem a két képet és szemmel láthatóan Hasonlítanak Luciferrel. :)

 

Íme a teljes cikk: http://www.blikk.hu/blikk_kedvencek/kiskutya-utan-malaca-lett-xavernak-2072617

 

 

 

 

 

Luciferünk Napjainkban! :) 2012.Március:

 

Az Új Ruhájában! :)

 

 

 

És Ha Már Fotóztuk,Kihasználta és Megvillantotta Az Új Nyakörvét Is... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

A bejegyzés trackback címe:

https://misaloveboy.blog.hu/api/trackback/id/tr103241491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása