Tanyasi Életünk Kezdete:

2013.07.26. 21:03

Tanyasi  Életünk Kezdete:

Fénykép0934_1.jpg

2013.06.19.-én Szerdán délután, nagy előrelépés következett be az életünkben. Egy tanya tulajdonosa (akiről tudni kell, hogy egy nagyon korrekt és becsületes ember, akivel nem nehéz jóban lenni) jött el értünk Tenkre,hogy a segítségével el tudjunk költözni a jövőbeli munka és egyben lakhelyünkre is,egy Zebegény melletti 60 hektáros  elsősorban szőke mangalica tartásával és tenyésztésével foglalkozó birtokára. A bepakolást követően elindultunk az új életünkhöz vezető úton. Másfél órás utazást követően elértünk egy erdős területre, ami közepén egy elég rossz minőségű földúton zötyögve felkapaszkodtunk egy meredek, köves és kanyargós a  tanyához vezető útra,majd ezt követően megérkeztünk a célállomásra. Az első benyomásunk elég pozitív volt a főnökünkről és az édesapjáról is,aki szintén itt kinn lakik és persze nem utolsó sorban magáról a tanyáról is. Gyors kipakolást az autóból és bepakolást az új lakásunkba,követte egy gyors felvilágosítás  az itteni dolgokkal kapcsolatban. Aztán bele vetettük magunkat a munkába ,amiben estére már eléggé lemerültünk és az első itt töltött éjszakát követően már kezdtük is megszokni a dolgokat és magát a környezetet is.

Fénykép0980.jpg

Azóta már eltelt egy kemény hónap és semmi rosszat és negatívumot nem tudok mondani,de ez az önálló élet már kellett nekünk.Csend,nyugalom,jó levegő és béke jellemzi a mindennapjainkat és tényleg  az embernek itt semmi gondja sincs,munka annál több akad,de egy tanyán ugye ez nem is meglepő?!Napi állandó programunk a reggeli kelést követően  (6:00), 7:00-kor megkezdődik a nap és az állatok éhesen várják,hogy enni-inni adjunk nekik. Ha ez megvan,akkor mi is megreggelizünk,hogy legyen elég energiánk a nap többi részéhez. A nap folytatása mindig másképpen alakul,de többek között szoktunk a disznók alól ganézni,szállításkor kedden és pénteken a kukákat amiben érkezik a zöldség-gyümölcs szállítmány az utánfutóról lepakoljuk és persze ha már üres,akkor el is mossuk a kukákat.A kenyeres zsákokat  lepakolás után át öntjük egy rosszabb állapotban lévő zsákba,az etetés közbeni szállítás miatt. De gyakran  kell a csibéket is levágni és persze feldolgozni,de volt részünk disznó ölésben is,ami némileg a falusitól eltérő módon történik és jóval gyorsabban.A nyári időszakban lényegesen ritkább,tehát havonta 3 db disznó leli halálát a hentes kése által,de majd a téli időszakban hetente 3 db disznó feldolgozásában kell segédkeznünk majd.

Sonkát,szalonnát mi pácoljuk le és mi füstöljük majd fel,egy bizonyos idő eltelte után. A kolbászokkal is ez a helyzet és persze minden apróbb dologgal is ami ezzel járhat.De szoktunk még terményt darálni a tyúkoknak és ha úgy alakul,akkor a disznóknak is. De volt már napi programon bála görgetés szakadó esően,a darus teherautóra valóbála feljuttatása után némileg a bálákat bemozdítani,a még függő helyzetükbe a helyükre és igazgatni őket,ami fizikailag igen csak le tudja az embert fárasztani. Az apróbb műszaki dolgok is előtérbe szoktak kerülni,pl: utánfutó kerekének a rögzítése vagy akár egy kereket felszerelni a rendsodróra és ehhez hasonlók. Most röviden ennyiről tettem említést,de még bőven sorolhatnám,nem is ez a lényeg,hanem ,hogy annyi a munka,hogy az unalmat már egy jó ideje nem ismerjük,mindig van mit tenni és ez így van jól.19:00-kor,12 órával a reggeli etetést követően beindul az esti etetés is,amivel ha készen vagyunk,akkor már nincs sok tennivalónk aznap és végre eljön lassan a pihenés ideje is.21:00-kor a tyúkokra és a csibékre is rázárjuk az ajtót az esetleges róka támadást ezáltal sikeresen ki lehet védeni és meg lehet hiúsítani.Ilyen  egy átlagos nap itt kinn a tanyán.De persze a disznókon és tyúkokon  kívül itt él egy az elmúlt időkből itt maradó ló is,aki egész nap a villanypásztorral őrzött területen legelészik és fut,valamint ha minket meglát,akkor kajáért nem rest hozzánk szaladni.

Fénykép0893.jpg

A lakásban bevezetve a gáz,víz,villany és van UPC Tv szolgáltatás 55 csatornával.Természetesen a lakás teljesen be van bútorozva.

A lakásról a helyben jelenleg lakunk,csak annyit mondanék,hogy összkomfortos,jól felszerelt konyhai kisgépekkel és tágas is. A konyha közös,de van egy elég nagy szobánk és a fürdőnk sem kicsi. Egy szóval emberi körülmények között élünk,távol a civilizációtól és nem szenvedünk hiányt semmiben.

 

Fénykép0946.jpg

 

Van egy fóliasátrunk is,amit amióta itt vagyunk mi szabadítottunk meg az évek alatt felgyülemlő gaztól és mi locsoljuk rendszeresen a benne termő uborkát,paprikát és paradicsomot,de a fólia körül hagyma és bab is van

ültetve. A jégcsap retket pedig már mi ültettük bele,pár paprika palánta kíséretében.

A tanyának saját vízellátó rendszere van.Fúrt kútból ,szivattyúk segítségével  termeljük ki a vizet és 1000 literes tartályokban tároljuk,valamint ha fogyni kezd ,akkor mi töltjük újra a tartályokat.Ez egy nagyon kitalált és jól összerakott rendszer,amely maximálisan kiszolgálja a tanya víz igényeit és fedezi a víz szükségletet mind a lakás,mind az istállók részére.

És most pár szó az őrző-védő kutyákról,akik minden nap szolgálatban vannak és akiket már az első napokban meg is szerettünk.

 

Itt van elsőként Johhny a rövid szőrű magyar vizsla,aki reggel 8:00-tól,19.00-ig boldogít minket a gyerekes kíváncsiságával és bolondos viselkedésével.

 

P140713_16.44.jpg

Aztán az egyik kedvencünk Mazsi a kopó keverék,ő alapjaiba véve egy nagyon nyugodt és jámbor kutya. Ragaszkodó természetével igen csak szerethető és hűséges barát a mindennapokban.Ő reggel 6:00-tól-8:00-ig őrködik,majd 20:00-tól-21:00-ig.

 

Fénykép1056.jpg

Nem utolsó sorban van itt még egy testvérpár is,orosz keverék kutyák,akik a legveszedelmesebbek az összes itteni kutya közül,ők az Egyes és Kettes névre hallgatnak és egész éjjel,21:00-tól-6:00-ig uralják a terepet és vandálkodnak a birtokon.

P090713_05.53.jpg

Az itteni időjárást meg kellett szokni a Heves Megyeihez képest  forróbb és szárazabb,csapadékot elvétve produkál,de az itteni levegő minősége minden megpróbáltatásért kárpótol mindennap és persze a látvány sem utolsó szempont,a birtok körül erdő van,tele vadakkal,amik közül a szarvasokat emelném leginkább ki,mert nem ritka,hogy a birtokra is bemerészkednek egy kis szénáért vagy akár a birtokot körül vevő kerítés mellett lehet időnként észrevenni akár szarvas csordákat is,amint épp nyugodtan legelésznek.A legközelebb lévő ember lakta település 4km-re található,a legközelebbi város pedig 25 km-re fekszik.De annyi biztos,hogy nem bántuk meg,hogy ide elköltöztünk és belevágtunk ebbe az életformába.Jól érezzük magunkat itt és nem cserélnénk el ezt más fajta élet vitelre.Annyi gyümölcsöt,zöldségfélét és pék süteményt,valamint akár hústerméket amit itt elfogyasztunk egy hét leforgása alatt,régen lehet 2 év alatt sem tehettünk meg.

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy)

Fontos Közlemény!

 

 

Száz ház felújításában segít Tenken a Karitász!

 

Száz olyan ház felújításában segít a Katolikus Karitász a Heves megyei Tenken, amelyeket megrongált az április 23-ai földrengés, de nem voltak biztosítva.

 

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a szervezet emlékeztet: április 23-án hajnalban 4,8-4,9-es erősségű földrengés volt Magyarországon, amelynek epicentruma a Heves megyei Heves város közelében volt.

 

Mint írták, a rengések Tenken több száz házat rongáltak meg: megdőltek a kémények, megrongálódtak a tetők, megrepedtek a falak, leomlott a vakolat.

 

A közlemény szerint a Magyar Katolikus Egyház segélyszervezete bekapcsolódott a kárfelmérésbe, amelynek alapján száz olyan ház felújításánál nyújtanak segítséget, amely nem volt biztosítva.

 

A segítségnyújtás első ütemében 82 család három és fél tonnányi festéket kap adományként, de a szervezet ezen felül glettet, faljavító hálót és a festéshez szükséges eszközöket is biztosítja a károsultak részére. Az adományok összesen több mint 17 ezer négyzetméter falfelület felújítására lesznek elegendők.

 

Hozzátették: bár az érintettek vállalták, hogy maguk végzik el a munkálatokat, szükség esetén szakmai segítséget is nyújtanak számukra.

 

Az adományokat kedden adja át Écsy Gábor, a Karitász országos igazgatója és Mádl Dalma, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete Szopkó Tamás polgármester, valamint a festéket kedvezményes áron biztosító Trilak képviselőjének, Kerékgyártó Laurának a jelenlétében.

 

 

 

 

 

 Újabb Utórengés Heves Megyében:

 

 

 

 

 

Sajnos mivel megszaporodott Heves Megyében a földmozgások száma,így gondoltam megosztok Veletek pár fontos tudnivalót,ami esetlegesen jól jöhet egy komolyabb földmozgás alkalmával!

 

 

 

Felkészülés a földrengésre:

 

 

Hogyan érzékelhető a földrengés?

Kezdetben gyenge rezgést érzünk, amelyet intenzív, többirányú, akár körkörös mozgású rázkódás követ, és morajló vagy bőgő hang kísér. Mindez nem tart tovább néhány, vagy néhány tíz másodpercnél.

 

A földrengést megelőzni, elkerülni nem lehet, de felkészülni szükséges:

 

 

 • a sérülések (ember, állat) és az anyagi kár

  minimalizására,

 • 3 napos önellátó élethelyzetre.

Ha a földrengésre felkészülsz, egyúttal felkészülsz egyéb veszélyhelyzetekre is! Át kell gondolni, milyen sérülések érhetnek bennünket és otthonunkat,és ezeket hogyan kerülhetjük el, illetve minimalizálhatjuk.

A felkészülés lépései:

 

 • Tegyük biztonságossá lakásunkat; jelöljünk ki menekülési útvonalakat,

 • Készítsünk elő 3 napra elegendő létfontosságú eszközöket, élelmiszereket, sőt autónkban is tartsunk veszélyhelyzeti felszereléseket,

 • Próbáljuk ki a védekezési, menekülési lehetőségeket,

   

   

  Ismerjük meg:

   

  • a veszélyhelyzeti magatartásmódokat,

  • elsősegély-nyújtási ismereteket,

  • kézi tűzoltó készülékek használatát.

    

    

  Mit tegyünk tehát földrengés előtt?  Tegyük biztonságossá lakásunkat:

   

  Sétáljunk végig lakásunkon, és gondoljuk végig, hogy mi

  történhet a berendezési tárgyakkal erős rázkódás esetén.

  Kérhetünk tanácsot szakemberektől is (építész, mérnök,

  biztosító stb.).

   

   

   

  Mi rejthet veszélyt?

   

  • A felújításra váró munkákat végezzük/végeztessük el (pl. megrepedezett falak, gyenge kémény, laza vagy hiányos tetőcserepek)

    

  • Falra rögzített ill. nehezebb tárgyakat (pl. tükör, festmény, polc) erősítsük meg;

    

  • az ágyakat ne ezek közelébe helyezzük,

    

  • A törött ablaküvegszilánkoktól függönnyel védekezhetünk.

    

  • Az éghető anyagokat, házi vegyszereket fűtőtestektől, nyílt lángtól tartsuk távol

    

  • A fontos iratokat tűzbiztos dobozban tároljuk,

    

  A menekülési útvonalakat: minden családtagunk

  ismerje,

  mindig hagyjuk szabadon; próbáljuk is ki, hogy

  felidézhető

  legyen vészhelyzetben!

   

   

  Legyen készenlétben:

   

  • Vastag ruha, cipő, kesztyű (ezek megvédhetnek meneküléskor az éles törmelékektől, szilánkoktól, hideg időjárástól)

  • Elsősegély doboz

  • Tűzoltó készülék

  • A családtagok és a segítő szervek telefonszámai (pl. a telefonkönyv borítóján)

  • Generátor a létfontosságú elektromos eszközök (pl. kerekesszék) működtetéséhez

   


   

   

  Veszélyhelyzeti csomagok:

   

  • A 3 napos önellátást biztosító családi csomag előre elkészítve, biztonságos helyen tárolva (élelmiszer, 12 liter víz/fő, váltóruha, fényképek a családtagokról, barátokról)

    

  • Kitelepítési csomag, amit induláskor állítunk össze (gyógyszerek, iratok, pénz, a gyerekek kedvenc játékai)

    

  • Az autóban túlélőcsomag az utazás biztosításához a család és a jármű részére (rendkívüli időjárás -hideg, hőség, vihar-, illetve rossz útviszonyok esetére)

    

  • Munkahelyünkön is állítsunk össze túlélőcsomagot: vastag ruhanemű, takaró, elemlámpa, rádió, elemek, síp ,nem romlandó, magas energia tartalmú élelmiszerek (szárított gyümölcs, mogyoró, csokoládé), személyes irataink.

    

    

  Legyen megfelelő biztosításunk! A szomszédokkal is egyeztessünk (pl. egymás segítése, háziállatok elhelyezése)

   

  Ismerjük meg, mit kell tennünk földrengés bekövetkeztekor, és készítsük fel gyermekeinket is. Ha az iskolában éri őket földrengés, kövessék a pedagógusok útmutatásait, semmiképp se maradjanak egyedül!

   

   

   

   

  Mit tegyünk földrengés esetén?   

  Amíg tart a rengés:

   

  • Ne hagyjuk el az épületet, illetve ne próbáljunk meg bejutni, ugyanis a legtöbb sérülés ilyenkor történik (Pl. ledőlő kémény, lehulló vakolat, üvegcserép miatt)

    

  • Az épületen belül igyekezzünk minél távolabb kerülni ablakoktól, üvegektől, könyvespolcoktól és olyan tárgyaktól, amelyek leesve sérülést okozhatnak. A konyhából biztonságosabb helyre (pl. nappaliba) meneküljünk.

    

  • Keressünk menedéket az asztalok alatt, ajtókeretben, a szoba sarkában.   

  Mit NE tegyünk földrengés esetén?

   

   

  • Ne használjuk a telefont feleslegesen csak életveszély esetén, mert a hatóságoknak szükségük van minden szabad vonalra.

  • Ne gyújtsunk gyufát vagy villanyt!

    

    

    

   A földrengést követően:

    

    

   • Figyeljen az esetleges utórengésekre. A főrengést követő utórengés általában kevésbé veszélyes, de az erőssége hasonló lehet a főrengéshez. Az utórengés a meggyengült épületekben további károkat okozhat, és a mentési munkálatokat is veszélyeztetheti. Az utórengés a főrengést követően azonnal, de akár órákkal, napokkal, hetekkel vagy akár egy hónappal később is lehetséges. Az erősen megsérült épületeket minél hamarabb el kell hagyni. Liftet használni tilos!

     

   • Kisebb kezdeti tüzet elolthatunk kézi tűzoltó készülékkel vagy letakarással. Gázok és füst ellen védjük arcunkat, szemünket, a szabad bőrfelületet nedves ruhával.

     

   • Vegyünk fel vastag ruhát, cipőt, kesztyűt, hogy védjük magunkat. Vigyük magunkkal a kitelepítési és veszélyhelyzeti csomagunkat.

     

   • Hallgassa a rádiót, vagy az akkumulátorral működő televíziót. Hallgassa meg a veszélyhelyzeti híradásokat.

    

    

    

   • Telefonját - vezetékest vagy mobilt - CSAK veszélyhívásra használja.

     

   • Óvatosan mozogjon a lakásban. A meglazult és elmozdult bútorok balesetet okozhatnak.

     

   • Maradjon távol a romos területektől. Csak akkor közelítse meg az összedőlt vagy károsodott területet, ha erre a rendőrség, a tűzoltóság vagy a katasztrófavédelem munkatársai kérik. Visszatérni a lakásba csak a hatóságok engedélyével lehet.

     

   • Segítsen a bajba jutott embereken. Segítsen családtagjain, a szomszédain, a mozgássérülteken, gyerekeken. Amennyiben kiképezték, segítsen az elsősegély nyújtásban. NE mozdítsa a súlyosan sérülteket, kivéve ha közvetlen életveszélynek vannak kitéve. Ha ilyet észlel, kiáltson segítségért!

     

   • Takarítsa fel a kiömlött üzemanyagot, vegyszert vagy az egyéb gyúlékony anyagokat. Elemlámpával ellenőrizzük, majd zárjuk el a gáz- és elektromos készülékeket, az elektromos főkapcsolót. A gázvezeték főkapcsolóját csak szivárgás gyanújakor szabad elzárni, visszakapcsolni pedig csak szakembernek lehet!

     

     

     

    • Nyugtassuk meg a riadt állatokat. Ha lehet, őket is menekítsük ki.

    Ha tömegben vagyunk: (pl. bevásárló központban, színházban)

    • Vigyázzunk, nehogy a pánikba került tömeg összetaposson. Maradunk védett helyen, amíg tart a rengés.

    Ha autóval közlekedünk:

     

    • Álljunk meg az út szélén, távol hidaktól, felüljáróktól. Maradjunk az autóban.     

     

    De ami a legfontosabb,Őrizzük meg

     

    nyugalmunkat és segítsünk másokon!

     


    

    

   Remélem hasznosak lesznek ezek az

    

   információk Mindenki számára a

    

   jövőbe! :)

    

    

    

    

    

   By: Misa(Łove ßoy)

   

 

Készítettem Egy Diagramot,Ami az Eddig Bekövetkezett Földrengések Erejét Mutatja,Fontosabb Infókkal Ellátva!

 

 

Földrengések Tenken 2013_4.jpg 

 

2013. június 3-án, 23 óra 23 perckor földrengés keletkezett a Heves megyei Heves város közelében. A rengés magnitúdója 2,3 volt a Richter-skálán. A földmozgást a lakosság érzékelte.

 

 

 

2013. május 18-án, 22 óra 34 perckor földrengés keletkezett Tenk közelében. Számításaink szerint a rengés magnitúdója 3.0 volt a Richter-skálán. A földrengés az április 23-i esemény utórengésének tekinthető.

 

 

 

 Tv2 Tények Riport:

 

 

 

RTL Klub Riport:

 

< param name="menu" value="false"/>

 

 

A jelentősebb földrengések után bekövetkező utórengések természetes jelenségnek tekinthetők. Ezek a főrengés környezetében keletkeznek és hónapokig is folytatódhatnak. Ez történt mind az 1985-ös berhidai, mind a 2011-es oroszlányi földrengést követően is.

 

 

971874_535855669787076_1141213378_n.jpg

 

Tenk körzetét a Richter-skála szerinti 3-as erősségű földrengés rázta meg. Az elmúlt három hónapban ez volt a harmadik földmozgás a térségben.

 

 

Tenk Egertől 30 kilométernyire délre fekszik, Heves és Füzesabony között, nem messze az M3-as autópályától.

 

 

969752_10200358109813192_583371535_n.jpg

 

Az elmúlt három hónapban ez volt a harmadik földmozgás a térségben. Április 23-án hajnalban a Richter-skála szerinti 4,8-as erősségű földrengést észleltek, amelynek epicentruma Heves város közelében volt. Senki sem sérült meg, de sok lakóingatlanban keletkezett kisebb mértékű kár. Február 16-án a Richter-skála szerinti 3,5-es erősségű földmozgás volt ugyanebben a körzetben, akkor sem sérült meg senki, és anyagi kár sem keletkezett.

 

941841_10200357040386457_1389794022_n.jpg

 

 

 

 

 

Két hónappal ezelőtt,már megtapasztalhattuk a természet erejét és ismét riadalmakat okozott a földrengés Heves Megyében!

 

 

 

A földrengés epicentruma:

 

meteorita-foldr3.jpg-2013-04-23-01-49-14.jpg

 

Tenken 0.28-kor lehetett érezni 7-8 mp-re sokkal erősebb rengést, mint a februári volt. A bezárt ajtó úgy remegett, mintha ki akarták volna szakítani a helyéből. A kutya is zavartan szaladgált az udvaron. Félelmetes volt! Mit tagadjam nagyon meg ijedtem. Az European-Mediterranean Seismological Centre szerint autómata koordináták alapján Erdőtelektől keletre (47.69 N ; 20.34 E ) volt az epicentrum 4,5 erősségű. Ezek szerint nagyon közel volt hozzánk.

 

Az RTL Híradó Beszámolója:

 

A legfontosabb adatok a Földrengésről:

 

 

Nagysága: 4.5

 

 

 

Helyi idő (átváltási csak az alábbi szárazföldi): 2013-04-23

00: 28: 47

 

 

 

GMT / UTC idő: 2013-04-22 22: 28: 47

 

 

 

Mélység (Hypocenter): 10 km

meteorita-foldrenges13021601.jpg-2013-02-16-19-12-39_1.jpg

Ma hajnalban 0 óra 28 perckor a Richter-skála szerinti

 

4,8-as erősségű földrengés volt

 

Egertől délre, Heves és Erdőtelek település között, 8

 

kilométeres mélységben

 

 

. További kettő, a Richter-skála szerinti 2,0-ás utórengés

 

volt, amelyek csak műszerrel voltak mérhetők.

 

 

 

 Ezen az amatőr felvételen is jól látható a rengés erőssége!

 

 

Hasonló erősségű rengés hazánkban utoljára 2011. januárjában fordult elő, akkor Oroszlány térségében mozdult meg a föld, melynek magnitúdója 4.7-es volt.

 

 

2 hónapja már volt itt egy rengés.

 

 

A földrengés epicentruma igen közel esik az idén február 16-án kipattant 3,5-ös magnitúdójú földrengés fészkéhez. "Heves közvetlen térségében - a magyar földrengéskatalógus adatai szerint - az ezt megelőző időszakból nem ismerünk olyan földrengést, amely elérte volna az érezhetőség határát. Heveshez földrajzilag legközelebb Egerben éltek át számottevő földrengést 1925-ben, ennek magnitúdója a számítások szerint 5,3-ra tehető"

 

 

bociusz-kepernyofoto2013042311.50.38.png-2013-04-23-11-51-10.png

 

 

Károk az epicentrum környékén: A legtöbb kárt Heves megyéből jelentették, Tenken 50 ház megsérült, cserepek potyogtak le, volt olyan épület, ahol a kémény omlott le vagy berepedezett a ház fala.

 

 

 

Voltak utórengések is: A rengést követő órákban megfigyelhető volt néhány kisebb utórengés, melyek mérete a 2-es magnitúdó közelébe esett.

 

 

Dr. Tóth László szeizmológus állítása szerint a rengés után többen a szabadba menekültek az epicentrum környékén, ahol utoljára február 16-án volt 3.5-ös erősségű, szintén érezhető földmozgás.

 

 

 

A fél országban érezni lehetett.

A rezgést Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és az ország számos egyéb pontján is érezni lehetett.

 

 

 

 

 

 

 

Utórengés volt ma is 2013.04.24.-én Hajnalban.

 

A Szeizmológiai Obszervatóriumának közleménye szerint 05:39-kor a Richter-skála szerinti 2,5-es erősségű földrengést néhányan érezték.

 

Érezhető utórengése volt szerda hajnalban az előző napi földrengésnek a Heves megyei Tenk község közelében - közölte Kiszely Márta, a Magyar Tudományos Akadémia Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának munkatársa az MTI-vel.

 

A közlemény szerint 05:39-kor a Richter-skála szerinti 2,5-es erősségű földrengést néhányan érezték. Az utórengéshez köthető károkról az obszervatóriumba eddig nem érkezett lakossági bejelentés - tette hozzá a szeizmológus.

 

 

 

Az Atv Beszámolója:

 

 

 

 

 

 M1 Beszámolója:

 

Ideiglenes Mérőállmás Tenken:

 

399859_526956160677027_2145763279_a.jpg

 

2013. április 24-én, új ideiglenes szeizmológiai állomást telepítettünk Tenk község területén. Ennek segítségével pontosabban nyomon tudjuk követni a térségben bekövetkező esetleges utórengéseket.

 

 

Tegnap, 2013. május 8-án 22:49-kor kisebb, 1,9-es magnitúdójú földrengés keletkezett a Heves megyei Tenk község közelében. A földrengésről lakossági bejelentés nem érkezett Obszervatóriumunkba.

Május 8-án 22 óra 49 perckor a Richter-skála szerinti 1,9-es földmozgást mértek Egertől 29 kilométerre, 5 kilométeres mélységben.

 

A földmozgás csak műszerekkel volt mérhető. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére mindezidáig személyi sérülésről, anyagi kárról lakossági bejelentés nem érkezett - tájékoztatta portálunkat Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

By: Misa (Łove ßoy)

Életem Legjobb Szülinapja! (27.) :)

 

Életem Legjobb szülinapja! (27.) :) 2013.04.14. Vasárnap Slideshow: Misa’s trip to Tenk (near Mezokovesd) was created with TripAdvisor TripWow!

 

 

pizap.com13659703467961.jpg

 

 Csatlakozzatok Bátran a Garbage Garage Böngészős Játék,Magyar Játékosainak Csoportjához és Hívjátok Meg Ismerőseiteket Is,Ha Szintén Játszanak Ezzel a Játékkal! :)

 

 

 

 

Kellemes Húsvétot.jpg

 


 

Páromnak Lindusnak Külön Kívánok Nagyon Boldog Nőnapot! :) IMÁDLAK SZERELMEM! :)

 

Nőnapra Lindusnak.jpg

 

 

2013. február 16-án este, helyi idő szerint 18:19-kor földrengés keletkezett Heves megyében. A rengés sekély mélységben (4 km) pattant ki, magnitúdója az automatikus rendszer meghatározása szerint 3,5 volt a Richter skálán. A földmozgást néhány településen (Heves, Tenk, Erdőtelek környékén) a lakosság is érzékelte. A rengés kisebb riadalmat is okozott, többen a szabadba menekültek. Károkról ezidáig nem érkezett bejelentés. A rengés méretéből ítélve rosszabb minőségű épületekben enyhe károk, pl. vakolatrepedések előfordulhatnak.

 

meteorita-foldrenges13021601.jpg-2013-02-16-19-12-39.jpg

 

TV2,Tények Riport:

 

 

 

 

Tegnap este 20 óra 30 perc és 21 óra 30 perc között kisebb utó rengések voltak,ám érezni ezt ár nem nagyon lehetett...

 

521522_4787246636917_600704075_n.jpg

 a1_2013_2_17_ifwheszigp.gif

 

 

RTL Klub,Híradó Riport:

 

 

 

A Földrengés.hu becslései szerint a helyi idő szerint 18:19 perckor keletkezett rengés, mely minetgy 4 km mélyen pattant ki, a földrengések erősségének osztályozására szolgáló Richter-skálán 3.5-ös Magnitúdójú volt, epicentruma 10 km mélyen lehetett. A rengést néhány településen, így Hevesen, Tenken és Erdőtelek környékén a lakosok is érzékelték, akik közül többen is a szabadba menekültek. Károkról eddig nem érkezett bejelentés.

 

meteorita-foldrenges13021602.jpg-2013-02-16-19-59-13.jpg

Valóban Eddig Számunkra Ismeretlen És Csak Hírből Ismert, Félelmetes Természeti Csapással Szembesültünk Pár Másodperc Erejéig Tegnap Este Itt Heves Megyében. Az Említett Időpontban Hirtelen Megmozdult Alattunk a Föld és Félelmetes Robajjal Lezajlott Egy Hál Istennek Nem Túl Nagy Erejű és Nem Túl Hosszú Időtartalmú Földrengés. Először Szerintem Sokan Fel Sem Fogták Aminek Részesei Voltak. Sokan Találgatták,Hogy Mi Lehetett Ez a Nem Megszokott Földmozgás és Mi Válthatta Ki.

 

Engem Annyira Hirtelen Ért Ez Az Esemény,Hogy Hosszú Percek Múlva Tudtam Csak Felfogni És,Hogy Őszinte Legyek Féltem Az Esetleges Folytatástól,De Ezzel Sem Voltam Egyedül. Nem Túl Kellemes Érzés,Mikor Mozog a Lábad Alatt a Föld És Nem Tudod,Hogy Mi Fog Történni. Nem Kívánom Senkinek,Hogy Ezt az Érzést Megtapasztalja és Átélje. Biztos Voltam Abban,Hogy Itt Hevesben Ez Nem Történhet Meg és Belátom Nagyot Tévedtem. Bízom Benne Ez Nem Fog Megismétlődni,De Ezek Után Jobb Felkészülni Hasonló Földi Tevékenységre. "Tudjátok Jobb Félni,Mint Megijedni". :)

 

 

Öröm Az Ürömben,Hogy Jelentős Anyagi Károk Nem Keletkeztek És Senki Sem Sérült Meg! Van Még Egy Pozitívum,Hogy Az Ijedtség és Kétségbeesés Volt a Nagyobb Nem a Baj! :)

 

 

 

ATV Riport:

 

379293_4787104833372_387374398_n.jpg

Magyarország területén évente átlagosan 100-120 kisebb (mint 2.5 magnitúdójú) földrengést regisztrálunk érzékeny szeizmológiai hálózat segítségével. Ezek nagy része a lakosság számára nem érezhető. A rengések megfigyelt gyakorisága alapján az ország területén évente négy-öt olyan földrengés keletkezik, mely az epicentrum környékén már jól érezhető, de károkat még nem okoz (2.5-3.0 magnitúdójú). Jelentősebb károkat okozó rengés csak 15-20 évenként, míg erős, nagyon nagy károkat okozó, 5.5-6.0 magnitúdójú földrengés 40-50 éves intervallumban pattan ki.

Földrengés:

A földrengés a földfelszín egy darabjának hirtelen bekövetkező és néha katasztrofális következményekkel járó mozgása. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok, melyek a keletkezési pontból, amit a földrengés hipocentrumának nevezünk, gömbhéjszerűen terjednek minden irányba. A feszültség több okból halmozódhat fel. Ebből következik, hogy a földrengések a Föld különböző részein keletkeznek. A legnagyobb feszültségek a kőzetlemezek találkozásánál keletkeznek, és a földrengések jelentős része ezen a területen alakul ki.

 

 

 

 

 

 

 By: Misa 

valentin napra babának.jpg

 

 

 ♥ Valentin Napi Videó,Amit Lindusomtól Kaptam!

 

  2013

 

 

♥ Köszönöm Szerelmem! ♥ NAGYON IMÁDLAK!!!! ♥

538310_490732750961791_1259745224_n.jpg

 

Szerelmes Valentin Napot Kívánunk Mindenkinek! :)

 

 

 

 

Gyertek Játszani Magyarország Egyik Legújabb Kamionos S.A.M.P. Szerverére és Regisztráljatok Megújult Honlapunkon! :)

 

 

 

♥ Lindus Által Készített Karácsonyi Videó! ♥ :)

 

33_www.kepfeltoltes.hu_.gif  

33_www.kepfeltoltes.hu_.gif

 

 

 

Sziasztok!

 

Hobbi Szinten,Lelkesen Próbálkozom a Zenék Mixelésével,Amatőr Szinteken Egyelőre! :) Az Eddig Elkészült "Műveimet" Meg Is Hallgathatjátok a Lejátszók Segítségével. :) Remélem Azért Nem Lettek Nagyon Bénák! :) Jó Zenehallgatást Kívánok Hozzájuk! :) Köszönöm,Ha Megtiszteltek Azzal,Hogy Meghallgatjátok Őket,Ha Tetszik Akkor Nyugodtan Osszátok Meg és Pecsételjétek Meg Egy Lájkkal! :)

 

 Dj-Gif.gif

 

 Legújabb Remixem :

 

Szatmári feat. Jucus & Young G vs. Safri Duo - Played A Vesztemet Érzem 2012 Rmx (Mixed by Misa)

 

Új Remixem,Amit Lindusomnak Készítettem,Ugyanis Szereti az Érzelmesebb Zenéket. :)

 

Peat Jr. & Gina - Érzem,Hogy Élek feat. Paul Love - We Love To Love 2012 Rmx (Mixed by Misa)

 

 

 

 

Új Remixem: Dj.Deka feat. Gabriella - Érints Meg Blade (2012 Rmx. Mixed by Misa)

 

 

 

Az Első Jól Sikerült Remixem: Drop In Bailando 2012 (Mixed By Misa)

 

 

 

De Persze a Mulatós Zenéket Sem Hanyagolom,Így Megszületett a Következő Szerzeményem:

 

Vidéki Mulató - Amikor a Szívem Fáj (Satisfaction Rmx) 2012 Mixed By Misa

 

 

dj-pult.gif

 dj_lxxbintd.gif

 

 

 

Online Tv Csatornák!

 

 Válogassatok a Kínálatból Kedvetek Szerint! :)

Jó Szórakozást Kívánunk! :)

 

Üdvözlettel:

Misa (Łove ßoy) & Lindus

A Mi Nagy Napunk 2012.Szeptember 22. Szombat (Eljegyzésünk).

 

111436.gif

 

A 2 Éves Kapcsolatunkat,Amiből 1 Évet Együtt Is Éltünk,Lindusom Születésnapját Megkoronáztuk egy Eljegyzéssel. :)

 

 

Mivel közeledett szeptember 22. szerelmem szülinapja, így sokat törtem azon a fejem , mivel is ajándékozzam meg. Aztán úgy döntöttem , egy olyan ajándékkal lepem meg, ami igazán megkoronázza majd ezt a csodás napot.Férfias elhatározásra szántam el magam. S, tudtam titkon már nagyon vágyik is rá. :) :P

 

Kisebb-nagyobb utánajárással, de végül is sikerült megvalósítanom, s ezzel kettőnk álmát is elhozhattam eme szép napon.

 

Úgy határoztam tehát a szülinapján megkérem a kezét. :$ :)

 

Nem sokat töprengtem ezután, elmentem és megvettem a gyűrűket, s természetesen egy csokor virágot is ahogy az illik.

 elj.2.jpg

 

Ám mivel szerelmem nagyon is ismer így bizony ez nem maradt sokáig titok, s elkotyogtam még a nagy pillanat előtt. :)

 

Ám így is, hogy tudta már mire is készülök, nagy meglepetést tudtam szerezni neki, s ezt csak fokoztam azzal, hogy mások is fültanúi lehettek ezen eseménynek. A válasza pedig mint azt a mellékelt képek is bizonyítják természetesen :Igen volt. :)

 

Sokan azt vallják egy gyűrű nem változtat meg semmit, nem lesz sem szorosabb,sem kötöttebb a kapcsolat és az ember, de én ezt nem így vélem. Ez az élet rendje , nem magához láncolja ilyenkor férfi a nőt, hanem egy igazán szép és csodás gesztus annak kimutatására mennyire is fontos számunkra a másik fél.

 

Most már egy csodás gyűrű is kapcsolódik a sok élményhez, érzéshez és boldogsághoz amit iránta érzek. Megtaláltam a másik felem , s remélem örökre szóló kapcsolat a miénk.

00162.jpg

Eljegyzési vers:

Köszönöm a hűséget mit csak melletted éreztem
Köszönöm a szerelmet mit csakis te adtál nékem
gyuruk.gifKöszönöm az álmokat hogy valóra válhattak
Köszönöm a perceket hisz csakis téged imádlak
Fogadt tőlem-e verset örökre emlékül
S felteszem a kérdést: Hozzám jössz feleségül?

kep092313.gif

Eljött a szeptember a szülinapom ismét.Ahogy azt a versben is mondják :"megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán..." Nos ha bölcsebb nem is , de boldogabb az biztos. :)

 

A születésnapomat egy olyan esemény tette felejthetetlenné, amire szerintem minden nő vágyik élete során. Van aki bevallja, s van aki nem , de titkon reménykedik benn, hogy egy szép napon majd megtalálja az igazit, s meg is kérik a kezét. Nos ez számomra  ezen a napon következett be.

 

Bevallom már én is vágytam rá, de az, hogy ez lesz épp a szülinapi ajándékom nem is sejtettem, s remélni sem mertem. De tuti találat volt. :)

 

Szerintem a válaszomban épp olyan biztos volt, mint én a szerelmében, s tudom ez kölcsönös is ez az érzés.

 

gyuru-szives.gifAmi még szebbé tette az eljegyzést az az volt, hogy élő adásban a rádió hallgatók előtt tette ezt meg. Nagyon aranyosan, kisfiús félénkséggel, s bizony remegő kezekkel kérte meg a kezem. :$ Bár erre a hallgatók talán csak abból jöhettek rá, hogy el-el akadt a hangja , s bizony nem mindig találta a szavakat. De ettől volt még szebb ez a pillanat. Természetesen  csodaszép dallal és verssel is készült eme jeles napra. Aztán a nagy-nagy és sok igenem után felhúzta az ujjamra a gyűrűt , s egy csodás rózsa csokorral , valamint szerelmes csókkal pecsételte meg a válaszom.

 

Igaz tavaly ilyenkor is azt mondtam ez volt életem legszebb szülinapja, mert már azt is Vele tölthettem, de ez a mostani szerintem magyarázat nélkül is a Legszebb volt. :)

 

Remélem a szerelmünk továbbra is ilyen erős és kitartó lesz, mint már eddig is sok mindent kibírt, s tudom ez a jövőben sem lesz másként.Kitartunk egymás mellett jóban-rosszban, azon leszünk a másikat a legboldogabbnak lássuk ezen a világon.

 

Kívánom mindenkinek, hogy hasonló örömben és boldogságban legyen része mint nekünk. Remélem bizonyítékok vagyunk arra is, hogy igenis lehet egy internetes szerelemből valóság, s sok-sok kitartással igaz, de el lehet érni ezt a boldogságot is.

 

Zárás képp nem is írhatnék ide mást mint azt, hogy : Köszönöm Szerelmem, hogy engem választottál. :$ Boldogság volt eddig is melletted élni de olyan jó a menyasszonyodnak lenni. :$ :)

 

 

Ezt a Képet és Hozzá a Verset Drága Páromtól Misámtól Kaptam! :)

 

Kicsim Szülinapja.jpg

Szülinapodra:

 

Ez a nap a legszebb nekem, mert ekkor születtél,

e napnak köszönhetem, hogy az életem lettél!

Valóra vált az álmom, enyém lett minden remény,
mert elnyertem szerelmed s a szíved enyém!

Minden egyes nap, mit veled tölthetek,
nekem egy ajándék, hogy a párod lehetek!

Ezen a napon láttad meg a világot,
szerintem téged az Isten is megáldott.

Élj még nagyon sokáig boldog életet,
remélem, a végéig ott lehetek veled!

Ajándék Képp Dalra Is Fakadt és Így is Felköszöntött. :$

 

(Meghallgatáshoz Katt a Dobozra!)

 

 

655176236_1868372.gif

Köszönjük mindazoknak akik szorítottak nekünk az évek alatt, s szurkoltak, hogy a kapcsolatunk kibírja a sok nehézséget.

 

Köszönet azoknak is akik bátorítottak bennünket, hogy nem szabad feladni.

 

Köszönettel tartozunk azoknak is akik segítették ezt a kapcsolatot.

 

S, végül köszönet illeti azokat is akik velünk voltak eme nagy napon, még ha csak az éteren keresztül is.

 

Köszönjük a sok-sok gratulációt, kedves szavakat. :)

 

 

eljegyzesi.JPG

 

104451.jpg

 

 

 

 

Őszinte Köszönettel és Tisztelettel:

 

 

Misa (Łove ßoy) & Lindus

Augusztus 20. Államalapításunk Ünnepe.

 

 

 

Idén már nyolcadszor keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyezhetnek a bloggerek. Az elmúlt években mindig szép teljesítménnyel szerepeltek a blog.hu-s blogok, tegyünk érte, hogy ez idén se legyen másként.

 

Ha Tetszik a Blogunk és Szereted,Akkor Szavazz Ránk a GoldenBlog Versenyen,Hiszen Neked Csak Egy Kattintás,Nekünk Pedig a Legnagyobb Elismerés! :) Nagyon Szépen Köszönjük Előre Is Mindenkinek a Szavazatokat :)

Heves Időjárása:


Eger Időjárása:

lon-p.jpg

101174_big.jpg

olympic-rings-cool2_0.jpg


Lindusnak Készül a Weboldala,Melyen Sok Szép és Érdekes Dolog Kap Helyet! ;) Jelenleg Még Szerkesztési és Bővítési Státuszban Van,De Már Megtekinthető! ;)

 

 

 

Sziasztok!

 

 

A Napokkal Ezelőtt Beharagozott Kis Kirándulásunkat Megejtettük és Ahogy Ígértük Beszámolunk Róla Egy Picit! :)

 

 

A Beszámoló Lindus Keze Munkáját Dicséri! :)

 

 

A jó idő mindenkit kirándulásra sarkall, s a szabadba csábít.Mi sem voltunk ezzel másként.:)


Elhatároztuk, hogy egy napot bizony ennek fogunk szentelni, s célba is vettük Eger városát.


Csodás, meleg napon érkezett el a várva várt nap.

 

Busszal indultunk útra, s a nagy meleg sem vette kedvünket. Úgy gondoltuk egy kis kikapcsolódás bizony nekünk is jár a szürke hétköznapokban. :)

Mivel az utazás során már kitikkadtunk :D , így úgy gondoltuk kapóra is jönne egy hűvös hely nekünk, s célnak a Plázát vettük be. :D Jó volt a fülledt nyárból belépni egy kellemes őszies időzónába. :p Kis nézelődés, pancsolás a szökőkútban , s frissen mentünk utunkra, hogy végre Eger szépségeit is felfedezzük.

Talán nem meglepő de rengeteg túrista és kiránduló csoport is ezen a véleményen volt, mert bizony mindenfele találkozhattunk velük.


Szerintem egy egri kirándulásból nem maradhat ki a Dobó Tér. Hát mi sem hagytuk ki és kis séta után betoppantunk a csodás tér közepére. A csodás Minorita Templom látványa, és a körülötte lévő szobrok önmagukért beszélnek .  Kicsit megpihentünk a hűs fák árnyékában , s két fényképezés között lehűtöttük magunkat a tér közepén felállított locsolónál: :D Hangulatát a térnek csak fokozta a néha el -el surranó városnéző kis vonat látványa, s a galambok szelíd, kedves közelsége.


Következő célállomásunk  az Érsekkert volt. Rövid séta után már meg is pillantottuk a hatalmas fákkal körülvett és csodásan beparkosított területet. A kert mozgalmasabb volt mint valaha hiszen épp az egri bor ünnepére készültek. Sátrak , kirakodó pavilonok között  barangolva talán a legcsodásabb részéhez értünk-e kertnek. A hatalmas, virágokkal körül ölelt szökőkút szinte csalogatott a nagy kánikulában.:) Bár képek is készültek, sőt videó is róla, de bizton állíthatom azt a hangulatot semmi sem tudja vissza adni amit ott éreztünk. Hallani a víz csobogását, a madarak csicsergését, a virág illatot, mind-mind a park szépségét dicsérte.  


Kicsit eltávolodva egy érdekes kiállításra bukkantunk. Bevallom szerintem Misának ez volt a nap fénypontja. :D Egy sátor és az előtte álló tér veterán járművek otthona lett-e pár órára. Szebbnél szebb , régebbinél régebbi gépek sorakoztak egymás mellett.Bár nem vagyok ezen dolgokért oda, de igaz ami igaz..pár nekem is nagyon tetszett. :) Egy igazi élmény volt amire nem is számítottunk.Aztán felfedeztük még a hatalmas park többi részét is. Kirándulók, hűsölni vágyó fiatalok sokasága közt egy újabb szépséget pillantottunk meg. A dísz tó , s a rajta átívelő kő híd szintén túrista csalogató látványosság. Hát persze , hogy
nem hagyhattuk ki és a hídon is elkattintottunk pár képet. A
vízililiom, a nádas rész nem csak halaknak ad helyet, de a kiskacsák is jól érzik magukat egy ilyen környezetben. 

 

Az utunkat aztán két kemény férfi is keresztezte:D Igaz meg sem mertek mozdulni , sem szólalni....Nem tudom mi volt az oka, talán féltek az én erős és bátor szerelmemtől, vagy csak azért burkolóztak a hallgatásba mert szobrok voltak...(szerintem ez utóbbi :P :D )  Mindenesetre én próbáltam velük kapcsolatba lépni de sikertelenül...hiába ültem melléjük a padra , rám sem hederítettek.:) 

 

A nap bizony nagyon gyorsan  eltelt...Bár ilyen csodás helyen ez nem is meglepő, hogy szalad az idő.
A nagy meleg ellenére is, élményekkel és egy vidám napot magunk mögött tudva utaztunk haza.Aki még nem járt volna Eger-ben , azoknak csak ajánlani tudom. Még nekünk is vannak terveink a jövőre nézve, hogy nemsokára ismét visszatérünk, s akkor a város egy újabb részét fogjuk felfedezni, illetve megmutatni Nektek is a képeink segítségével.:)

 

 

 

 

 A Kirándulásunk Képei:

A Veterán Jármű  Kiállítás Képei:

 

Hogy Lássátok Picit "Élőben" Is Készítettünk Két Rövid Videót Is a Szökőkútról és Környezetéről! :)

 

 

 

 

 


Minden Kedves Olvasónknak és Blog Látogatónknak Ezúton Is Vidám,Szép,Élményekkel Teli Nyarat Kívánunk! :)

 

 

 

 

ventilator-gif- (5).gif

 

ventimateur001.gif U.I: Ne Feledjétek a Kánikulára Való Tekintettel Hűtsétek Magatokat és Igyatok Sok Folyadékot,Lehetőleg Hűtve! :)

 

 

lim.jpg

Misa (Łove ßoy) & Lindus

felirat_1.jpg

Az Idei Nyáron Célba Vesszük Szülővárosom és Egyben Heves Megye Megyeszékhelyét Egert,Ahol Két Nevezetességet Is Megnézünk. :) Lindus Már Nagyon Rég Járt Itt,Ideje Megnéznie Újra! ;)

 

 

"A jó dolgok ingyen vannak!"

 

 

egrivar.jpg

 

 

 

 

 

Eger Magyarország egyik legkedveltebb idegenforgalmi célpontja. A műemlékekben gazdag északkelet-magyarországi település gyógyvizei és borai is világhírűek.

Már az első magyar király, Szent István püspökséget alapított itt 1001-1009 között, melynek védelmére 1248-tól kezdődően kővár épült. Az elpusztult román stílusú templom helyére a várdombon gótikus majd későgótikus stílusban építettek katedrálist. A várban kiépült püspöki székhely fénykorát a XV. században – a reneszánsz korban – élte. Ekkor az ország egyik meghatározó kulturális központjaként tartották számon. A XVI. században a török hódítások Magyarországot is elérték, melynek az ország fővárosa is áldozatul esett. A törökök 1552-ben fordulnak az országrész egyik legnagyobb erőssége, Eger ellen. A kétezer fős védősereg közel negyvenszeres túlerővel szemben, öt heti ostromban védte meg a várat. A hősies helytállás a magyar történelem egyik kiemelkedő eseménye, s híre – Gárdonyi Géza történelmi regénye révén – a világ minden részébe eljutott.

Az egri vár ma védett műemlék, melyben a Dobó István Vármúzeum működik. Az állandó kiállításokon bemutatjuk a vár történetét, föld alatti erődrendszerét, a középkori büntetési módokat és ezek eszközeit. A kőtárban megtekinthetők az elpusztult katedrálisok maradványai, a hősök termében az 1552-es várvédelmet irányító várkapitány, Dobó István márvány síremlékének fedőlapja. A várban található Egri Képtár hazánk egyik jelentős képzőművészeti gyűjteménye, mely németalföldi, itáliai, osztrák és magyar festményeket őriz.
A vár történelmi hagyományait a kiállítások mellett programokkal is igyekszünk feleleveníteni.

 

 

 

Első Célpontunk az Érsekkert,Ahol Bárki Jól Érezheti Magát,Aki Természetbarát!

 

 

23241.jpg

 

 

 

Az Érsekkert (vagy 1990 előtti hivatalos nevén Népkert) Eger központi parkja.

 

 

 

Története:

 

Területén már a 13. században érseki vadászterület volt. A természetes erdőt Eszterházy érsek keríttette el, a park északi és nyugati oldalán még megvannak a díszes kapuk. Keletről az Eger-patak határolja. Sokáig érseki magánterület volt, csupán 1919-ben nyitották meg, tanácshatalmi nyomásra. A park kb. 12 hektáros.

 

 

 

 

23242.jpg

Látnivalók:

 

 • Sportkomplexum (stadion, fedett sportpálya)

   

 • Szökőkút a park központjában (a helyen szovjet hősi emlékmű állt 1990-ig, a kutat 2000-ben adták át)

   

 • Mesterséges tó 18. századi kőhíddal

   

 • AgóraAgria egy jelenleg tervezési fázisban lévő kulturális központ. A

   

  sportkomplexum és a Hadnagy út közötti területen fog állni

   

 • Az egri strandnak is van bejárata a parkból: a patakon átívelő híd.


 

 

 

Kikapcsolódás az egri Érsekkert fái alatt:

 

 

4608111121051340_IMG_3850-2.jpg

 

 

Az egri Érsekkert a Klapka György és a Hadnagy utcák határolta területen fekszik. Az 1990 előtt még Népkertnek nevezett parkot keleti oldalán folyik hangulatos, árnyas medrében az Eger patak.

 

A megközelítőleg 12 hektáros központi zöld terület a XIII. században még vadászterületként funkcionált, majd Erdődy Gábor egri püspök keze alatt, 1730-35 között elkezdődött díszkerti kialakításának munkálatai.

 

Eszterházy Károly később elkerítette a területet, és tovább csiszolgatta a park arculatát. Kerítésének maradványai, a Fazola Henrik által készített díszes kovácsoltvas kapuk ma is láthatók a park északi és nyugati oldalon.

 

A kertet 1919-ben nyitották meg a polgárok számára. Ma park délnyugati részén található a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, amely központi sportkomplexumként működik Eger központjában.

 

A kert középpontjában álló szökőkút korabeli fényképek alapján készült másolat, mely Fehér László építész tervei alapján Kiss Sándor kőfaragó mester kezei között készült.

Szintén a park belsejében található egy XVIII. században kialakított mesterséges tavacska fekszik, melyen kedves kis kőhíd ível át, növelve az Érsekkert amúgy is romantikus hangulatát.

 

Továbbá a kert területén, annak keleti oldalán található a strandfürdő, melynek bejáratát egy, az Eger-patakon átvezető híd jelzi. Bejutva, a strand területén is felfedezhetjük a liget hatását, több helyen is jellegzetes, olykor monumentális méretű fehéres kérgű platánfák nyúlnak az égig.

 

Az Érsekkert északi részén áll a koncertek, kulturális rendezvények helyszínül szolgáló pavilon, ami az egriek népszerű szórakozóhelye.

 

A francia parképítészet hagyományait őrző Érsekkert  ligetes-fás zöld területével kiválóan pihenőhely mindenki számára, akár csak pihenni, akár szórakozni vágyik.

 

A parkot keletről az Eger patak határolja, partján sétány és kerékpárút húzódik. A francia parképítő művészet legszebb hagyományait őrzi. Érdemes bebarangolni a parkot: fái, hídja, kis ligetei megkapóak az év minden szakában.

 

Az Érsekkert közepén található a Liget Kaszinó, mellette a város egyik legnagyobb sporttelepe és fedett körcsarnoka.

 

Szabadon látogatható.

 

 

 

Nyitva tartás:

március 01-től október 31-ig


minden nap 8.00 - 20.00

Nézzük Meg "Élőben" Videós Bemutatók:

 

 

 

 

 

 


 

 

Második Célpontunk Eger Egyik Legrégebbi és Leghíresebb  Történelmi Látványossága az Egri Vár!

 

 

 

Az egri vár Eger nagy történelmi múltú vára. A hozzá fűződő leghíresebb történelmi esemény az 1552-es ostrom, amikor a várvédők Dobó István kapitány parancsnoksága alatt visszaverték az Oszmán Birodalom túlerőben lévő seregét.

 

Az ország egyik leglátogatottabb, legismertebb műemléke az egri vár és az itt működő Dobó István Vármúzeum. Népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy ez az egyik legjobb állapotban megmaradt egykori végvár.

 

A várat a tatárjárás után kezdték építeni, és az azt követő évszázadokban mindig fontos stratégiai szerepe volt, de hírnevét 1552-ben vívta ki. Ekkor Dobó István várkapitány vezetésével a kétezer egri hős visszaverte a több tízezres ostromló török sereget.

 

 

 egrivar-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vár és vitézeinek tette a XX. században lett legendává, amikor Gárdonyi Géza megírta Egri csillagok című regényét. Az írót a várban helyezték örök nyugalomra. Ma is a harcokat látott bástyák, lőréses falak között lehet feljutni a belső várba - ami az erődítmény legősibb és legfontosabb része. A várudvar meghatározó épülete az 1475 előtti években emelt egyemeletes püspöki palota, Eger városának és várának legrégibb épülete.


A vár területén régészeink feltárták a Szent István korabeli keresztelő kápolnát és a 12. századi román kori székesegyház maradványait, és hosszas munkával helyreállították a 15. századi gótikus püspöki palotát.


egri_var.jpgItt kapott helyet a Dobó István Vármúzeum, mely a vár történetének értékes dokumentumait, valamint a vár és a város összefonódó 1000 éves történetét mutatja be. Egri várA földszinti termek egyike a Hősök terme, ahol Dobó István síremlékét találjuk a vár védőinek emlékére állított monumentális szobrokkal. A terem egykor láthatjuk, melyek felett a várvédők névsora olvasható, igaz nem az összes név maradt ránk. A szomszédos épületben a 16-18. századi európai festészet képeit bemutató képtár ízelítőt ad hazánk híres festőinek munkáiból is. A Setét kapun keresztül juthatunk be a kaszárnyatermekbe, ahol a kőtárat találjuk. Továbbsétálva ágyúszó jelzi, hogy elérkeztünk az ágyúterembe. Innen lépcsősor vezet a mélybe, a föld alatti aknafigyelő folyosókba, ahol a dobra helyezett borsó és a vizes edény gyöngyöző vize jelzi a török közelségét. Egy szimulált robbanás és a kialvó fény idézi fel az 1596-os ostrom nehéz pillanatait. Jó újra feljönni és a szabadban Gárdonyi Géza sírjával találjuk szembe magunkat. Az egri remetét kívánsága szerint helyezték itt örök nyugalomra. Híres regényében az "Egri csillagok"-ban írta meg az egri várvédők hős és keserves küzdelmeit, s tette országszerte ismertté. A várban található Panoptikum, valamint az Éremverde együtt és külön-külön is sok érdekességet tartogat a látogatók számára. Az Északi kapun kisétálva néhány lépésre található a Gárdonyi Emlékmúzeum. 1952-ben létesítették, az író egykori házában. Akik még az író idejében jártak a házban, meglepve tapasztalnák, hogy a bútorok szinte érintetlenül, eredeti helyükön állnak. A szobában látható régi cimbalom a híres muzsikusé, Dankó Pistáé volt, a festőállványon befejezetlenül maradt kép pedig Gárdonyi fiát, Sándort ábrázolja.

 

250px-Eloltoltos_agyu.jpgAz emlékmúzeum érdekessége, hogy a hálószobában látható kis asztalon írta Gárdonyi leghíresebb – kötelező irodalommá vált - regényét 1897-99 között. Ha kilépünk a vár déli, alsó kapuján egy barokk város képe fogad bennünket: vár alján kanyargó, zegzugos, 18. századot idéző, romantikus kis utcákkal. A vár alatt helyezték el Tinódi Lantos Sebestyén szobrát, aki históriás énekében megénekelte a dicsőséges egri győzelmet.

 

 

 

Nézzük Meg Kicsit "Élőben" Is!

 

 


 
 

 Fényképes,Videós Beszámolónk a Kis Kirándulásunkról Jövő Héten Várható,Akkora Tervezzük Ezen Helyek Meglátogatását! :)Addig Is Kellemes Olvasgatást Kívánunk Ezen Kis Bemutatónkhoz!Minden Kedves Olvasónknak és Blog Látogatónknak Ezúton Kívánunk Kellemes Pihenést és Élményekkel Teli Vidám,Szép Nyarat! :)

 

 

Mindennapi Dolgok. :)

2012.05.10. 21:34

U.E.F.A. EURO 2012 Bajnokság.

 

uefa-euro-2012-FULL-HD-wallpaper-1080p-soccer.jpg

 

 

 A spanyol válogatott 4-0-ra kiütötte Olaszországot a foci Eb döntőjében és ezzel a kontinenstornák tekintetében először fordul elő, hogy egy válogatott megvédi a címét.

 

 

1341175136_extras_portada_3.jpg

joueur-de-football.gif

 

gif-football.gif

 

Eredményekért és Statisztikákért Katt a Képre!

 

ero02.jpg

 

Zaszlo_mozgo_spanyol_UJ_240x180.gifMi Személy Szerint a Spanyoloknak Szurkolunk! Reméljük és Bízunk Benne,Hogy Bejutnak a Döntőbe és Sikerrel Zárják Ezt a Bajnokságot! :)

 

 

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SPANYOLOKKKKKKKK!!!!!!!!

 

"Viva Espana"

 

szurkolok.gif

 

A Spanyolok Szurkolói Dala 2012-ben:

 

 

 szurkolok.gif

 

 foto-oficial-espana-eurocopa-2012.jpg

 

 

gif-football.gif

 

Koleksi Full Match Uefa Euro 2012 a.jpg

 

 

Történelmi címvédés: Spanyolország az Európa-bajnok!

 

Szép Volt,Nem Okoztatok Csalódást! :)

 csoport640.jpg

 

 

Az E.B. Egyik Legszebb Pillanata!

 

 Leo és Nora osztoznak apukájuk Torres örömében a meccs után a pálya közepén!

 531483_4254120281462_1305363730_n.jpg

 

 

 

R-Stone Médiapartnerünktől Kaptuk Aki Nem Mellesleg a 2007-es Év Dance-Pop Feldezettje! :)

 

 

Köszönjük Szépen,További Sok Sikert Kívánunk! :)

 

Fénykép0558.jpg

 

 

R-Stone.jpg

 

 

 Boti Junior Volt Rádiós Kollégánktól és Egyben Partnerünktől Kaptuk Ezt a Dedikált Képet Romániából. :)

 

boti.jpg

 

felirat.jpg

 

 

Köszönjük Szépen,További Sok Sikert Kívánunk Nektek! :)

 

 

 

 Lindusomnak Rajzoltam Paint-el! :)

 

295404_434619676572464_1073171300_n.jpg

 

 

Itt a Kellemes,Napsütéses Tavaszi,Kora Nyári Idő,Amikor az Ember Szívesen Tölti a Szabadidejét a Természetben! Velünk Sincs Ez Másképp,Készültek Is Rólunk Képek Ismételten. :)

 

 

 

 

 

Te, a Sztár Karaoke Produkcióink! :) Lehet Szavazni Is Rájuk! :)

 

 

Köszönjük,Hogy Benéztél! Kívánunk Jó Zene Hallgatást,s Ha Tetszett Valamelyik Produkciónk,Köszönjük a Szavazatod! :)

 

Pár Napja a Rádiózáson Kívül Új Hobbit Találtunk Közösen és Aktívan Gyakoroljuk a Karaoke Éneklést!

 

 

 

Lindus Karaoke Produkcióit az Énekesnő Képére Kattintva Hallhatjátok!

 

 

( Ha Belépsz Bal Oldali Menüben Keress Olyan Menüpontot,Hogy "Produkciói"! Fentről a 4..Menüpont. )

 

 

 

 

Misa Karaoke Próbálkozásait az Énekes Képére Kattintva Érhetitek El!

 

( Ha Belépsz Bal Oldali Menüben Keress Olyan Menüpontot,Hogy "Produkciói"! Fentről a 4..Menüpont. )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Március 24.

 

Egy Éves Évfordulónk az Összeköltözésünk Alkalmából.

 

 

 

 

 Néhány gondolat eme jeles alkalomból. :)

 

 

Ismét egy évfordulóhoz érkezett a kapcsolatunk. Már nemcsak távkapcsolat hanem szorosabb lett kettőnk közt. Ma van egy éve pontosan annak,hogy összeköltöztünk:)


 
Most már mi is tanúsíthatjuk igaz az a mondás: "Lakva ismerni meg a másikat".

Ilyenkor már nem tudsz elrejtőzni nincs az,hogy csak a jó dolgokat mutatod meg magadból. Például azokon a napokon mikor a találka napja van,összeszedve magad csak a pozitívumokat sugárzod magadból. Egy

összeköltözésnél már bizony minden a felszínre kerül:)


Ez bizony már a való élet! De ez így a jó. :)


Minden embernek vannak hibái,rigolyái,szeszélyei vagy fura dolgai. S akkor tud egy kapcsolat ténylegesen működni ha ezekkel együtt is elfogadjuk a másikat. Vagy tudunk kompromisszumokat kötni ha épp ezt hozza a helyzet.

 

Röviden egymáshoz kell csiszolódni. :) Úgy érzem nekünk ez sikerült is ezalatt az egy év alatt.


Ami az egyikünkből hiányzik a másikban megleljük, amiben az egyikünk kevésbé sikeres abban a másik segítő kezet nyújt. Így egészítjük mi ki egymást. :)


Mint mindenütt persze nálunk is akad néha kisebb vita, vagy épp ne minden rózsaszín. De ezekben is van valami jó, hiszen akkor is társ kell, hogy legyen a párunk ha ilyen adódik. Viszont mind a ketten azon vagyunk,hogy ezeket mielőbb megoldjuk, s orvosolni tudjuk. Aki pedig épp hibázik, próbálja azt rendbe tenni. :) Az sem számít ilyenkor ki megy épp a másik után...

 

S persze nem szabad elfelejteni a legfontosabbat sem: Tudni kell megbocsájtani!


A legszebb mégis számomra az, hogy az mellett ébredhetek reggelente akit a legjobban szeretek,s az Ő arca az amit megpillanthatok legelőször. :) Vagy mellé bújhatok ha bánt ,ha fáj valami. Kivel együtt lehet örülni minden apró jónak,s együtt építgethetem Vele a jövőmet. :)


Hát mi belevágtunk ebbe az építkezésbe,s remélem még sok hosszú év vár ránk így Együtt Közösen! :) Aztán szépen lassan felépül a Mi Teljes Közös Életünk:)

 

 

Reggelente már Vele iszom meg a kávém. :P

 

 

 

 

  

 

 

S,hogy hogyan is szeret Misa engem?

:)

 

   

 

 Én pedig így viszonzom. :$

 

 

 

Fekete Dzsoni - Élj velem boldogan!

 

 

 

 

 

 

 

Szívünkre már rég a Másik vigyáz

:) :$

 

 

 

 

Nagy Sándor - Ha valaki, Szavak.

 

 

 

 

 

Minden este... egymáshoz bújva... hálát adok a sorsnak,hogy adta Őt nekem...

 

 

 

 

E pár sor, pedig mindent elmond...

 

 

 

 

 

Köszönöm Szerelmemnek Misának :$ ,hogy kibírt így együtt élve is velem már egy évet! :)

 

Remélem, s bízom benne sok-sok év vár még Ránk...

 

így Együtt...

 

Közösen! :$

 

 

 

 

Készítette: Lindus

Horoszkóp.

2012.02.23. 18:02

Szerezd meg ingyen a napi horoszkópod!
Kattints a csillagjegyedre:
  Kos
Március 21 - Április 19
  Bika
Április 20 - Május 20
  Ikrek
Május 21 - Június 21
  Rák
Június 22 - Július 22
  Oroszlán
Július 23 - Augusztus 22
  Szűz
Augusztus 23 - Szeptember 22
  Mérleg
Szeptember 23 - Október 22
  Skorpió
Október 23 - November 21
  Nyilas
November 22 - December 21
  Bak
December 22 - Január 19
  Vízöntő
Január 20 - Február 18
  Halak
Február 19 - Március 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kriszti Kapta Lindustól Szülinapjára! :)

 

 Happy Rádiós Reklám Progi 2012

 

Képre Kattintva Letölthető! ;)

 

 

 

 

 

 

 

A Szerelmesek Napját Mi Is Megünnepeltük Méltóképpen! :)

 

Ez Természetes,Ha Két Ember Szereti Egymást.

 

Számunkra Nem Az Ajándékok a Fontosak,Hanem Inkább Az Érzelmek,Amiből Nincs Hiány és Persze a Legfontosabb,Hogy Együtt Tölthettük! :)

 

 

Szerelmem (Lindus) Az Alábbi Ajándékokkal Lepett Meg Ezen a Szép Napon. :)

 

 

Nagy Szíve Van,Ezt Szimbolizálja Ez a Nagy Szívpárna:

 

 

 

A Következő Pedig Egy Kis Kosáron Ülő Maci,Előtte Pedig Vörös Rózsa:

 

 

 

És Íme a Legszebb Ajándék Tőle! Egy Általa Készített Szép Videó: :)

 

 

 

Lindus Szerelmi Vallomása Valentin Napra! :)

 

 

 Zord az idő odakint,
Fagyosan fúj a szél..
Ám belül a szívemben,
a szerelem tüze ég!
Eljött a február, Valentin a szerelmesek napja.
De nekem Ez az év, mind a 365 napja.
Minden hónapban, héten és napon,
Órában , s percben.
A szerelem tüze ég, piciny szívemben.
Emlékszem a percre, mikor a rabod lettem,
s szépen lassan a szerelem ösvényére terelt engem.
Elvarázsolt kedves, s gyengéd éned,
tudtam, éreztem innen már nem menekülök!
Oly érzés tört rám,
mint a sivatagot járó kóbor vándor,ki végre vízre lel.
Mint ő a meglelt vizet,
úgy ittam én is ,minden egyes szavad.
Szívemmel, lelkemmel akartam,hogy
szólj,beszélj még...
s, önző módon csak arra vágytam,
csakis az enyém légy!
Butaság tán vagy a féltés volt az oka,
de ha tehettem volna a hangod is kisajátítottam volna magamnak.
Hisz ha hangod meghallottam,
a szívem az addiginál is nagyobbat dobbant.
S, most már itt vagy egy karnyújtásnyira tőlem Kedvesem,
s sorolni sem tudom azt a sok mindent mit úgy megszerettem Benned.
Szeretem az arcod,
mely ártatlan s gyermeki,
Édes mosolyod mindig felvidít.
Jó látni magam barna szemeidben,
ahogyan csillog mikor szerelmesen rám tekintesz.
Szeretem ha ölelsz,
ha magadhoz húzol,
s halkan a fülembe súgod,
a legszebbet mit csak Te mondhatsz:
"Nyuszi Szeretlek"
Imádok Hozzád bújni,s a két karodban megpihenni,
óvó, féltő pillantásodban megfürödni.
Boldoggá tettél , a legboldogabbá
mikor társadul elfogadtál.
Ígérem, hogy ezt soha meg nem bánod,
s ha akarod én leszek örökre a párod!
Féltem, óvom-e szerelmet,
s soha senkinek nem adom szívemet.
Ezután már egymás szívére vigyázunk,
s megóvjuk azt, míg élünk-e világon!


 

 

A Folytatásban Látni Fogjátok Én Mikkel Leptem Meg Életem Szerelmét! ;)

 

Először Is A Jól Megszokott Ajándék,Kicsit Más Formában! Vörös Rózsa,Ami Garantáltan Nem Fog Elhervadni!

 

 

 

Hozzá Pedig Tartozik a Szerelem Jelképe Egy Szívecske:

 


 

 

 

 

Amiről Pedig Sajnos Nincs Kép,Egy Lindusnak Készített Kis Program,Ami Lényegében Egy Virtuális Emlékalbum az Eddigi Képeinkből Válogatva! :) És Egy Valentin Napi Kis Program Úszó Szívekkel Amiben a Képeink Vannak. Nagyon Tetszettek Neki! :$

 

Nem Utolsó Sorban,Pedig Szerkesztettünk Pár Képet Magunkról. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Persze Ez Az Alkalom Sem Telhetett El Egy Közös Happy Rádiós Adás Nélkül! A Szívdobbanás Című ,Valentin Napi Különkiadásunkat Megtartottuk és Nagyon Jól Éreztük Közben Magunkat! Kicsit Szerelmeskedtünk Virtuálisan a Szebbnél-Szebb Szerelmes Dalok Hallgatása Közben.

 

Köszönjük Szépen Minden Kedves Happy Rádió Hallgatóknak Akik Velünk Tartottak a Szerelmesek Napján Is! :) Reméljük,Hogy Jól Éreztétek Magatokat és Örömre Is Hangolódtatok! :)

 

 

 

Reméljük,Hogy Nektek Is Hasonló Szépen Telt a Valentin Napotok! :) Szerelemben és Csókokban Gazdagon. :)

 

 

 

Melinda Drága Kolleginánk Ajándéka Lindusnak! :)

 

Nagyon Szépen Köszönjük,IMÁDUNK!!!!!! <3

 

 

 

 

 

 

 Üdvözlettel:

 

Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

 

 

 

 A Képek Önmagukért Beszélnek! :) Nagyon Békésen,Boldogan és Meghitten Teltek az Ünnepek Hármasban! :)

 

Eljött a December, a Készülődés,Vásárlás és a Lakás Díszítés Időszaka. Gyorsan Teltek a Napok, s Hipp-Hopp Elérkeztek az Ünnepek. Már Nem Vagyunk Gyerekek,De Vártuk a Mikulás Napját! Talán Leginkább Azt Szerettük Volna,Ha Havat Hoz a Télapó. Ám Erre Még Várni Kellett, s Kárpótlásul Csoki Miki és Kis Plüss Rénszarvas Érkezett,Egy Szép Levél Kíséretében! Délután Betoppant Télanyó Is (Lindus). Pár Mókás Képen Meg Is Örökítettük Magunkat az Ünnepi Hangulatban! A Folytatásban Ezt Még Fokoztuk Egy Remek,Jól Sikerült Mikulás Adással a Happy Rádió Hullámhosszán. Még Ki Sem Lábaltunk Eme Ünnepből,Máris Eljött 24.-e Szenteste Napja! Az Alap Hangulatot Mi Más Is Hozhatta Volna Meg,Mint Az,Hogy Az Ablakon Kitekintve Hullott a Hóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!! Már Biztosak Voltunk Benne,Fehér Karácsonyunk Lesz! Eme Nap Nyitása Nem Is Lehetett Volna Más,Mint Egy Meghitt,Igazi Ünnepi Műsor Velünk a Rádióban! A Hallgatók Kedves Szavaival Feltöltődve Álltunk Neki a Fa Feldíszítésének. Közösen,Hiszen Ez Volt a Mi Első Közös Karácsonyfánk! Szépen,Lassan Felkerültek a Díszek,Fény Füzér,Szaloncukor,Ez Utóbbit Néha Kóstolással Ellenőriztünk,Megfelelő-e. Gyorsan Telt az Idő,Már Be Is Sötétedett,Mire Elkészültünk. Most Már Nem Csak a Szoba,De a Fenyő Is Pompázott a Fényben! Alákerültek az Ajándékok, s Koccintva Hármasban Luciferünkkel Ünnepeltük a Karácsony Estét. Másnap Nagy Feladat Várt Ránk! Ami Másnak Tán Rutin, Nekünk Kihívás Volt! Elkezdődött a Bejgli Készítése,Kettesben Szívünket-Lelkünket Beleadva. Bár Szépség Versenyre Nem Neveznénk,De az Íze Fantasztikus Volt! Kijelenthetjük : Tudunk Mi Bejglit Sütni! Gyors Léptekben Haladt az Ünnep, s Észre Sem Vettük,Bekopogott a Szilveszter! Ami Elengedhetetlen Volt, Ezen a  Napon Is,az a Közös Adásunk a Happyben! Jó Érzés Volt,Hogy Ennyien Szeretnek Bennünket,s Visszavárnak 2012-ben Is! A Sok Kedves Szó,Szívmelengető Üzenetek Jóleső Érzéssel Töltöttek El Minket! Aztán Jött az Év Végi Lazítás Ideje,Nem Volt Már Más Teendőnk,Mint Várni az Éjfélt. Bár a Második Közös Szilveszterünk Volt Ez,De Izgatottan Vártuk! Csillagszórók Fényében Durrant a Pezsgő,s Csattant El az Idei Első Csók! Most Már Tudjuk Lehet Bármilyen Ünnep,az Igazán Akkor Szép,Ha Azzal Lehetsz,Akit Igazán Szeretsz! :)

 

 

 

Luciferünk Is Túl Van Élete Első Karácsonyán és Élete Első Havas "Élményén" Is! :)

A "Jézuska" Őt Is Meglepte! Ahogy a Képeken Láthatjátok Nagy Lelkesedéssel Vette Birtokába és Nagyon Örült Is az Új Játékának! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szandra Énekesnő Külön Élt a Meglepetés Erejével! Karácsonyra Meglepett Egy CD-vel,Amely Tartalmazza Az Eddigi Dalait és Mellékelt Mellé Egy Általa Írt Pár Sort,Amiben a Jókívánságait Ecsetelte , Valamint Egy Képet Is Mellé Csomagolt ,Amin Természetesen nem Más,Mint Ő Pózol! :) Nagyon Örültem Neki,Hiszen Köztudottan Szeretem a Zenéit! :$

 

 

 

Nagyon Szépen Köszönöm,Kedves Szandra Még Egyszer! :) Sok Sikert Kívánunk Neked a 2012-es Évben is! :)

 

 

 

Egy Kis Tűzijáték,Csak Mert Nagyon Szép! :)

 

 

 

Természetes Egymást Is Megleptük Ünnepek Alkalmából! :)

 

 

Lindus a Következőket Kapta Tőlem:

 

Hajformázó Készlet (Multifunkciós),Pink Cirkónia Köves Gyűrű,Fehér Plüss Nyuszi.

 

 

 

 

 

Én Pedig Ezeket Kaptam:

 

Multifunkciós Billentyűzet,Piros Lávalámpa,Hófehér Plüss Maci.

 

 

 

 

December 25.-én Ünnepelte a Happy Rádió a Fennállásának 3. Évfordulóját! :)

 

Lindust Megihlette Eme Neves Évforduló és Írt Egy Szép Kis Verset,Ami Minden Tekintetben Nagyon Találó a Rádióra Nézve! :)

 

 

Valaha megálmodtak Téged,
s egy szép téli este ,az álomból valóság lett.
Mint a legszebb ajándékot hozott el a Karácsony este.
Éppen ma három éve annak,hogy megszülettél,
jötödet csodálkozó szemek,s fülek kísérték.


Azóta szépen lassan felcseperedtél,
közben sok ember szívéhez elértél.
Ahogy az évek teltek, Te nőttél növekedtél,
egyre több embert rajongóddá tettél.
Mindig ott áll melletted egy jó kis csapat,
hol összetartás,barátság nem hiányozhat.
A nap 24 órájában hirdetjük szlogened,
egy emberként fújjuk mi a legkedvesebb Neked.


Tudja ezt már mindenki városban,s falun,
ha "Happy Rádió Mi Örömre Hangolunk".
Szóljon most köszöntésünk -e szép napon, csakis Neked,
Kinek sok-sok ember köszönhet jókedvet.
Maradj meg nekünk még vagy 100 hosszú évig,
s,az éteren keresztül hangolj örömre nagyot s kicsit.


Legyen az fiatal vagy idős,
szingli vagy szerelmes hős,
párban vagy szólóban,
Nem lesz senki szomorú a Happy Rádió-val!


By: Lindus

 

 

Nem Utolsósorban a Decemberben 3.Évét Ünneplő Happy Rádió és a Happy Rádió Hallgatói is Hozzájárultak az Ünnepi Hangulatunkhoz! :) Mikuláskor,Karácsonykor és Persze Szilveszterkor is Ünnepi Különkiadású Adásainkkal Készültünk és Próbáltunk Hozzájárulni az Meghitt,Ünnepi Hangulathoz! :) Mind Három Alkalommal Elnyerte a Hallgatók Tetszését a Jól Megszervezett és Általunk Előadott,Ünnepi Effektekkel Megfűszerezett Közös Adásaink! :)

 

 

 

Íme az Általunk Készített Happy Rádiós Karácsonyfa a Kollégák/Kolleginák Neveivel Díszítve!:)

 

 

 

A Kollégák és Kolleginák,Illetve a Hűséges Happy Rádió Hallgatók Is a Szilveszterre és Újévre Való Tekintettel Előrukkoltak Pár Gyöngyszemmel! :)

 

Nézzük Is Sorba Őket! :)

 

 

Clau Kolleginának Nagyon Szépen Köszönjük az Általa Készített Képet és a Hozzá Tartozó Általa Írt Verset is! :) Nagyon Jól Sikerült,Gratulálunk Hozzá! :)

 

 

B orongós, szomorú napok tűnjetek el örökre
O rvosság a bajra, mindig a Happy rádió legyen
L ehangolni mi titeket sohasem szeretnénk
D erűs pillanatokra, vidám percekre szerződnénk
O kozni mi csalódást sohasem akarunk
G arantálni csakis örömet tudunk

Ú j évre mi minden szépet és jót kívánunk
J ó egészséget, örömöt, s boldogságot

É vek ha múlnak is, mi a hallgatókért leszünk
V eletek kelünk, s veletek fekszünk
E lbúcsúzni most csak az óévtől szeretnénk
T alálkozzunk jövőre is, legyen ez a közös cél

K ívánságaitok mindig váljanak valóra
Í gy teljesüljön minden happys hallgató óhaja
V ágyaitok, terveitek legyen végre valóság
Á lmaitokból kézzel fogható bizonyosság
N incs más hátra, mint előre a jövőbe
U tazzunk együtt, hangolódjatok velünk örömre
N e féljetek, mi mindent megteszünk értetek
K özös a célunk, számítunk rátok happysek.

By: Clau

 

 

A Következő Kép Rocky Kollégánk Remekműve! :)

 

Köszönjük Szépen,Gratulálunk Hozzá,Nagyon Jól Sikerült! :)

 

 

 

És Most Vegyük Szemügyre a Hűséges Happy Rádió Hallgatók Képeit Is! :)

 

 Szintén Nagyon Jól Sikerültek! :)

Őszinte Gratulációnk és Nagyon Szépen Köszönjük! :)

 

 

Elsőként Itt Van Egyik Nagyon Régi,Kedves Happy Rádió Hallgatónk Képe,Amivel Köszöntött Minket! :)

 

Kisszabó Nevű Hallgatónknak Nagyon Szépen Köszönjük! :) Gratulálunk! :)

 

 

 

Végezetül Pedig Nézzük Meg Privacy Nevű Hallgatónk Képét Is! :)

 

Köszönjük Szépen! :) Gratulálunk Hozzá! :)

 

 

 

 

Sok Boldogságot,Egészséget és Szerencsét Kívánunk a 2012-es Esztendőre Minden Kedves Kollégának,Kolleginának,Happy Rádió Hallgatónak és Persze Blog Látogatónak! :)

 

 

 

Köszönjük,Hogy 2011-ben Is Sokan Látogattátok a Blogunkat! :) Reméljük Ez Idén Sem Változik és Isten Tartsa Meg a Jó Szokásotokat 2012-ben Is! :)

 

 

 

 

 

Köszönettel:

 

 

Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

 

 Ma Kikerült a Vendégkönyvünk Is! :)

 

Üzenhettek Nekünk, Illetve Észrevétellel  Élhettek a Blogunkkal Kapcsolatban! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 18. A Mi Nagy Napunk!

 ( Egy Évesek Lettünk!)

 

 

 

A Mai Nap más,mint a többi számunkra! Ugyanis Ma azaz Október 18.-án lesz 1 éve,hogy megismertük egymást és először találkoztunk valamint az első csók is ehhez a dátumhoz köthető. Reméljük sok közös évet tudhatunk még majd magunk mögött,nem csak ezt az egyet. :)

 

Ténylegesen már 1.5 éve ismerjük egymást! Ebből fél év Netes kapcsi,1 év pedig valós együttlét.

 

 

 

 

 

 

Köszönöm Szépen Mindenkinek,Aki Felköszöntött! :)

 

 

 

Engedjétek Meg, Hogy Ezzel A Kis Bejegyzéssel  "Mondjak" Köszönetet Mindazoknak Akik Gondoltak Rám, S Felköszöntöttek Névnapomon. Ki Virtuálisan, Ki Zenével , Ki Ajándékkal. 

 

 

 

Elsőként Szeretném Megköszönni Szerelmemnek Lindusnak , Aki Elsőként Köszöntött Fel Kora Reggel:) Még Álmos Szemekkel Lestem Ki A Fejemből , Mikor Csókkal , Majd Ajándékokkal Lepett Meg. :$ Nagyon Szépen Köszönöm Életem! :)

 

 

 

Amiket Lindustól Kaptam:

 

 

 

 

 

 

 

 Ezzel a Videóval Is Lindus Lepett Meg! :) Köszönöm Szépen Babám! :)

 

 

 

 

 

 

Természetesen Nagy Köszönetem Nektek Is Kedves Ismerőseim, Happy Rádiós

 

Kollégáim,Kolléganőim, Valamint , Nektek is Kedves Hallgatóim! :)Nagyon Sok Kedves Bejegyzést, Üzenetet Kaptam, Valamint Képekkel ,S Jobbnál Jobb Felvételekkel Köszöntöttetek Fel. Nagyon Jól Esett, Hogy Ennyi Embernek Eszébe Jutottam. :) Remélem , Hogy A Következő Névnapomat Is Veletek Ünnepelhetem Majd! :) Köszönetem Képpen Fogadjátok Sok Szeretettel A Következő Zenét, S Koccintsatok Velem Így Virtuálisan! :)

 

 

 

 L.L. Junior: Köszönöm Nektek!

 

 

 

 

 

 

         
                         
 

By: Misa (Łove ßoy)

Köszönet Nektek! :)

2011.09.22. 20:51

 Köszönet Nektek! :)

 

 

Most éreztem át életemben talán legelőször ezt a dalt: "ez a nap más mint a többi..."

 

Egy csodás ,élményekben gazdag napon vagyok túl.Sok szépet és kedvességet kaptam ma...kézzel foghatót és virtuálisakat egyaránt. Ezúton szeretnék most köszönetet "mondani" Mindazoknak Kik gondoltak ma rám! :)

 

 

 

Elsőként szeretném megköszönni Egyetlen Szerelmemnek, Életem Párjának, Misának , hogy felejthetetlenné varázsolta ezt a napot nekem. :$

 

Nagyon Drága volt ahogy készült és szinte jobban várta a szülinapomat mint én saját magam. Reggel elsőként köszöntött fel, nagyon aranyos volt ,s nem is gondoltam még mit is rejteget oly féltve a markában. :) Aztán csak annyit mondott: -Csukd be a szemed...-kezem megfogta és egy gyűrűt húzott az ujjamra. $$$$$$ Nagyon meglepett és boldoggá tett,csodaszép ajándék. Tán nem meglepő de szívek díszítik méghozzá öt csodás kő formájában. Köszönöm még egyszer is Szerelmem. De egyet tudj! Számomra egy szív a fontos , s a legboldogabb akkor voltam mikor az a szív az enyém lett... s ez nem más... mint a Te szíved! Köszönöm vagy nekem , s szerethetlek Téged! :) A következő felvétellel szeretném megköszönni Neked a sok szépet amiket Tőled kaptam és kapok Édesem:)

 

 

Most pedig köszönetet szeretnék mondani Nektek Kedves Ismerőseim, Rádió Hallgatóim!:)

 

Olyan élményben volt ma részem a Ti jóvoltatokból melyre álmomban sem mertem volna gondolni. :$ :) Nem hittem, hogy lehet egy szülinap ilyen csodás  és ezt csakis Nektek köszönhetem! Köszönöm a sok -sok jókívánságot, kedves és bíztató szavaitokat és a sok remek felvételt amiket nekem küldtetek. :) Kívánok Mindenkinek ilyen csodás születésnapot mint amilyenhez Ti juttatatok hozzá. S,nem utolsó sorban köszönet a Happy Rádió-nak, hiszen neki köszönhetem, hogy "ismerhetlek" Benneteket. :) Remélem még nagyon sokáig a tagja lehetek eme remek csapatnak, s hangolhatlak nap mint nap örömre Benneteket! :) Köszönetem jeléül pedig fogadjátok sok-sok szeretettel a következő felvételt. :)

 

 

 

 

 

 

Ajándékaim: :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By: Lindus

Első Közös Kutyánk : (Lucifer)

 

( Csivava & Pincser Keverék)

 

 

 

2011. Szeptember 19.-én Végre Megérkezett Hozzánk Első Közös Kutyusunk, A Képen Látható Kis Csivava-Pincser. Hosszú Idő Óta"Vadásztunk" Rá. :) Nagyon Szerettünk Volna Egy Kis Házi Kedvencet,  Egy Hirdetési Oldalon ,Hosszas Keresgélés Eredményeként Végre Rátaláltunk. A Fényképek Melyen Megpillantottuk Azonnal Meggyőzött Bennünket: Igen , Nekünk Ő Kell! :) Gyors Egyeztetés Után ,2 Nap Elteltével Már A Mi Szeretetünket Élvezhette A Kis Kópé. :) A Név Választás Gyorsan Megtörtént, Hiszen Fekete És Egy Kis Ördögfióka. :)

 

Így Nem Is Volt Kérdéses A Lucifer Név. :D Hamar Beilleszkedett Az Új "Családjába", S Birtokba Vette A Lakás Minden Zegzugát. Kedvenc Helye Természetesen A Szoba Ahol Igazán Biztonságban Érezheti Magát. Imád A Szabadban Játszani És Futkározni, Minden Érdekli, Igazi Kis Felfedező. Már Az Első Veszélyt Is Megízlelhette, Mikor A Macska Rátámadt... (hát nem csoda , mivel alig nagyobb egy patkánynál) Imád Enni, Igazi Haspók. :) A Nap Legnagyobb Részét Viszont, Mint Egy Kisbaba Az Ágyban Tölti. :) Hol Másutt Mint A Miénkben. :)

 

Így Már Hármasban Telnek Az Éjszakáink. :D Sok Örömet  Szerez Minden Pillanatban, S Unatkozni Sem Lehet Mellette. Szerintünk Akinek Van Hasonló Kis Házi Kedvence Az Tudja Mit Is Érzünk. Akinek Még Nincs , Annak Kívánunk Egy Hasonlóan Édes, Imádni való Kis Csöppséget! :)

 

 

 

 

Így Figyelem a Látogatókat,Jól Viselkednek-e???!!! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fajta Jellemzői,Tulajdonságai:

 

Törpe német pinscher:

 

FCI II. fajtacsoport (Schnauzerek, pinscherek, őrző-védő ebek, mastiffok)

Törpe német pinscher. A
dobermann legkisebb "testvére", annak tökéletesen kicsinyített mása. Nemcsak külsejében, de természetében is nagyon hasonlít a nagyobb rokonra. Nem az a kis öleb, amit a mérete alapján gondolna róla a laikus szemlélő.

 

 

A törpe német pinscher karakán kutya:

 

Kifejezetten határozott természetű, karakán kis kutya, akit kemény kézzel kell fogni, következetesen nevelni, különben pillanatok alatt a gazdi fejére nő. Talán a legtökéletesebb lakáskutya, mert etetése gazdaságos, rövid szőre miatt kifejezetten tiszta, nem igényel nagy helyet, mégis egy "igazi" kutya.

 

 

A pinscher intelligens!

 

Kiegyensúlyozott, gazdájához rendkívüli módon ragaszkodik. Fáradhatatlan, ha kirándulásról, játékról, agilityről van szó, ez utóbbira különösen alkalmas. Az egyik legintelligensebb kutyafajtának tartják, azt hiszem ez az állítás tényleg megállja a helyét. Aktív életet élő, fiatalos gazdáknak ajánlom, akik sok időt tudnak kutyájukra szánni, amit ő hatalmas szeretetével bőségesen meg is hálál.

 

A törpe német pincser az egyik legintelligensebb kutyafajta!

 

Elegáns állat.


Elegáns, mégis erős felépítésű kutya, magassága 25-30 cm, súlya 4-6 kg lehet. Európában két színváltozatban tenyésztik, ezek a fekete vörös jegyekkel vagy pedig egyszínű vörös. Fülét és farkát korábban vágták, de a mostani standard már a természetes állapotot írja elő.

 

 • Angol elnevezés: Miniature Pinscher

 • Német elnevezés: Zwergpinscher

 • Francia elnevezés: Pinscher nain

 • Spanyol elnevezés: Pinscher miniatura

 

 

 

 

Fajtajellemző: kedvenc.


Marmagasság:
45-48 cm.


Testtömeg:
6-8 kg.


Táplálékigény:
550 g/nap.


Alomszám:
3-6 kiskutya.


Várható élettartam:
10-14 év.

 

 

 

 

 

Leírása: Hasonlít a dobermannra. Feje hosszú, elkeskenyedő. Szeme sötétbarna, füle feláll, kupírozzák.

 

Törzse hosszú, izmos. Végtagjai egyenesek, párhuzamosak. Szőrzete rövid, sűrű, sima, fényes. Színe fénylő fekete, lehetőleg telt rozsdabarna jegyekkel, ill. egyszínű fekete, őzbarna vagy szarvasvörös; barna, csokoládébarna, ezüstszürke vagy kékesszürke rőt, ill. sárga jegyekkel.


Eredete: Ősi német kutyafajta; mai formája a 19. század vége felé alakult ki.


Eredeti neve:
Pinscher.


Tulajdonságai:
Bár neve németül harapóst jelent, a pincser kedves, odaadó, melegszívű kutya. Okos, engedelmes, könnyen képezhető. Hangja félelmetes, és bizony nemcsak ugat, hanem - ha kell - harap is.


Alkalmazása: Kertek és autók megbízható őre, gyerekek hűséges játszótársa. Kedvencként is tartják.

 

 

 

 Megdöbbentő Hasonlóság!

 

 

Ma jelent meg a Blikkben ez a kép,amin Varnus Xavér mutatta be az ő kis kedvencét : "Kiskutyát" ! És feltűnt a hasonlóság,így egymás mellé tettem a két képet és szemmel láthatóan Hasonlítanak Luciferrel. :)

 

Íme a teljes cikk: http://www.blikk.hu/blikk_kedvencek/kiskutya-utan-malaca-lett-xavernak-2072617

 

 

 

 

 

Luciferünk Napjainkban! :) 2012.Március:

 

Az Új Ruhájában! :)

 

 

 

És Ha Már Fotóztuk,Kihasználta és Megvillantotta Az Új Nyakörvét Is... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

Gyümölcsszedés 2011.

2011.08.07. 10:51

Nagyon Szépen Köszönjük Mindenkinek Aki Szavazatával Segített a GoldenBlog Versenyen! :)

 

Szavazzatok és Segítsetek Nekünk! Minden Szavazat Sokat Számít! :)

 

 

 

Gyümölcsszedés 2011.

 

 

 

 

 

 Otthoni Netes Munka! A Részletekért Kattintsatok a Képre! :)

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

 

Idén már hetedszer keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyeznek a bloggerek.

 

 

 

Ha Tetszik a Blogunk Segítsetek,Hogy Nyerjünk! :) Szavazzatok Ránk! :) Nektek Csak Egy Kattintás,Nekünk Elismerés és Köszönjük Szépen Mindenkinek! :)

 

 

 A szavazás augusztus 8-án reggel indul és 21-én éjfélig tart.

 

 

A Mai Nappal Kezdetét Vette a GoldenBlog 2011. Szavazás! ;) Nincs Más Dolgotok,Ha Segíteni Akartok,Mint a  Kis Widgetben a "Szavazz a Kedvenc Blogodra" Opcióra Kattintva,Megkeresni az Egyéb Blogok Kategóriában "Misa & Lindus Közös Blogja" és Leadni a Szavazatokat! :) Köszönjük Szépen Mindenkinek,Aki Segít és Támogat Minket! :)

 

 

Közös Duett a  Happy Rádió Éterében a Mi Előadásunkban Tálalva! ;)

 

( A Közös Zenénket Is Hallhatjátok,Most Először Ahogyan Mi Énekeljük El! )

 

 

2011.07.02. Szombat:

 

 

Érdemes Meghallgatni a "Maratoni Adásunkat"!

 

 

 

 

(1.Óra)

2011.07.02. Szombat Közös Adásunk Happy Radio (1.Óra) by: Love Boy

 

 

(2.Óra)

2011.07.02. Szombat Közös Adásunk Happy Radio (2.Óra) by: Misa (Love Boy)

 

 

(3.Óra)

2011.07.02. Szombat Közös Adásunk Happy Radio (3.Óra) by: Misa (Love Boy)

 

 

(Finálé)

2011.07.02. Szombat Közös Adásunk Happy Radio (Finálé) by: Love Boy

 

 

 

 

 Szerelmem Rajzolta Nekem! :)

 

Köszönöm Szívem,SZERETLEK! :) Nagyon Ügyes Vagy! :)

 

 

Mi:

 

 

Misa Maci: :)

 

 

 

 

 

FIGYELEM!!!!!!!!

 

Itt a nagy lehetőség! Mire?? :) Légy akár Te is Happy Rádiós Műsorvezető! Ha van idöd szereted a zenét és szeretsz beszélni !! Akkor itt a helyed egy igazán jooo csapatban!!!! Nem kell mást tenned csak jelentkezni a rádió weboldalán!!! Jelentkezni csak regisztrált tud! Ha belépsz az oldalra küldj üzenetet HappyRadio - nak! Várunk Téged is !!!

 

 

JELENTKEZZ!!!

 

 

 

A Jelentkezési Lapot Innen Is Letölthetik az Érdeklődő Leendő Kollégák Illetve Kolleginák! ;)

 

 

 

(Katt a Képre a Letöltéshez!)

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

Itthon a legjobb... Minden élménnyel több leszel!

 

 

 

DIDI L'AMOUR. Bár Merre Is Vagy...

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

2011.05.21. Szombat Albertirsa,Első Happy Rádiós Bulink! :)

 

 

 

 

 

 

 

 Happy Rádiós Erekjénk,Amiben a Bulin Is Voltunk! :)

 

 

Akit Érdekelnek a További Képek Is,Facebook-on Megtalálhatja Ha a Lentebbi Képekre Kattint! ;) Minden Kép Új Albumot Nyit Meg,Mivel Közel 400 Kép Található Bennük. Érdemes megnézni Őket! :)

 

 

Album 1:

 

 

 

 

 

Album 2:

 

 

 

 

 

Album 3:

 

 

 

 

 

 Élmény Beszámoló:

 

 

 

Egy olyan  napról számolok be , melyet nem
túlzás de szinte épp úgy vártunk , mint az első
talinkat. :) Végre elérkezett a várva várt nap
Május 21. Nagyon nagy izgalommal készülődtünk reggel és bevallom nem is sokat aludtunk előző éjjel , de szerintem ez természetes ha valaki ennyire vár valamit. Szóval 7 óra után nem sokkal útnak indultunk busszal. Heves, Jászberény és Jászfelsőszentgyörgy volt az útvonal. Itt várt ránk Lacos, Caesarral, és elindultunk hozzájuk. Nagyon nagy öröm volt végre  megismerni Őket személyesen is. Nagy szeretettel fogadtak otthonukban ,ahol Rika, Szandi és Katus is csatlakozott hozzánk.Rikát , Katust azonnal fellehetett ismerni :) Nagyon kedves barátságos Csajok. :)  Hamar megtaláltuk velük és Lacossal is a közös hangot. :) Gyors megismerkedés, közös ebéd és készülődés volt a menetrend. :) Katus szó szerint kezébe vette az irányítást , vagy inkább a csajok "fejét"... :) Ugyanis Ő volt  a mi fodrászunk, sminkesünk is egyben. :) Aztán befutott Kisszabó is aki a fiúkkal útra is kelt Albertirsára. Mire mi csajok is elkészülődtünk megérkezett Luigi is aki bennünket vitt a buliba.  Elindultunk, de az utazást megszakítottuk Luigi családjánál egy röpke látogatás, Nagyon kedves és barátságos emberek. :) Marcsi és lányuk Szabina  társaságában megvendégeltek bennünket. Hmmm... és milyen finom bora volt Luiginak. :) Aztán utunkat folytattuk és nemsokára megérkeztünk Albertirsára. Már elindult a buli épp Aradszky László énekelt mikor megérkeztünk. Nagy tömeg, sok sátor ,árusok tömkelege , körhinta ,vidámpark rész,büfék sokasága,minden volt,mi adott egy igazi családias szórakozáshoz. Ahogy elindultunk befelé egy "nagy emberre" lettem figyelmes aki csatlakozott hozzánk. Fogalmam nem volt ki lehet Ő de amint megszólalt nem volt tovább titok, ugyanis épp olyan hang ütötte meg a fülem amit annyiszor de annyiszor hallottam már adásban is de főleg a spottokban. :) Igen-igen Zsoca volt.
Amilyen hatalmas olyan kedves és barátságos ,Úgy viselkedett mint aki vagy ezer éve ismer. Aztán beljebb mentünk már Édesemmel karöltve a buli helyszínén . Sorban érkeztek a Kollégák és Kolleginák. FunThomas és Erika kéz a kézben, Lüki akit termete miatt Édesem csak Góliátnak becézett. :) Kedvesével Szöszivel érkezett, Őket szinte azonnal megismertünk, de aki a nagy meglepetés volt legalábbis számomra az nem más volt mint... de erre hamarosan kitérek. :) Szóval szép lassan gyülekezett a bulira váró és már Happy Rádióval Örömre Hangolódott Társaság. Egy
kisebb csoport csatlakozott hozzánk , s mint
kiderült nem mások mint, Majornagy Hajni,
Lali72, Henike, Mártika és még az ő Baráti
Társaságuk és most jön az aki számomra meglepi volt. :) Kálmán , akit bevallom magasabbnak képzeltem és szégyen vagy sem de bizony amíg meg nem szólalt nem ismertem meg. Onnan már leesett ki is ő. Éppolyan kedves mint adásban is ezt tutira elmondhatom. :) Aztán csatlakozott még hozzánk Kisszabó, Timike  is . Na Kisszabó maga megérne egy regényt. :D Őt tényleg meg kell ismerni, egy nagyon nagy arc. :) De persze nem
maradhat ki Luigi, Marcsi és Szabina sem. :) De
feltűnt a tömegben Anikó és édesanyja Borika is. :) Kis csúszással de befutott Frenki és Nicol is
egy közös Ismerősük társaságában. :) A fellépők sorban követték egymást jobbnál jobb műsorral szórakoztatva az ott lévőket. Luigi, Postás Józsi, Csocsesz,Kozsó & Keira,Daavid. Hol kettesben , hol egész bandába verődve táncoltuk át az éjszakát. :) Mert ugye ha buli és jó zene szól akkor még inkább késztetést érez az ember, hogy a dallamokat és az ütemet átvigye a lábába. :D De persze nem maradhat ki Édesem nagy kedvence sem a Cairo Együttes sem. :) Velük is és még pár Hírességgel közös fotók is készültek és sikerült pár autogrammot is begyűjtenünk, amik örök emlékek és pótolhatatlan erekjeként őrizzük meg. :) Caesar nem tétlenkedett a nap folyamán mindig újabb és újabb őrültséggel állt elő és szórakoztatott sokunkat. :) Ő is olyan emberke Aki nem hiányozhat egy buliból. :) A hangulatot csak fokozták még a továbbiakban Szandi, Magyar Rózsa, Dolly Roll, Tilinger Attila és a Ladies, Magic Of Music, Dömötör Balázs, Jolly és Suzy (Románcok), Szabrina, Sógorok, UFO, Márió a Harmonikás, Balázs Pali, Apostol és a Stramli Kings valamint Szirmai Móni és Csapata. :) E színes és nagyon színvonalas produkciók közben persze a "színfalak" mögött igencsak zajlott az élet... :D  Megelevenedett egy ismert nóta pár sora: "folyik a sör,a bor ,a pálinka" Nagyon nagy bulit csapott az össze sereglett Happys Csapat. :) Volt ott minden , piknik kosár , csemegék és persze ital is szép szerivel. :D  Nagyon jókat nevettünk és buliztunk. :) Jó volt személyesen megismerni Kollégákat, Kolleginákat  akikkel már hónapok Óta egy Csapatban lehetünk és Hangoljuk Örömre nap mint nap a Kedves Hallgatókat. :) S, hamár Hallgatók akkor természetesen nem maradhatnak ki a Drága Szeretett Törzshallgatóink sem akikkel
szintén hatalmas élmény volt személyesen is
megismerkedni. :) Rengeteg fénykép készült amit bizonyára Kedves
Olvasóm már láttál is , de ha nem akkor mielőbb pótold, érdemes. :) Sajnos azonban mint minden jónak  ennek is  hamarosan elérkeztünk a végéhez... Az éjszaka eljöttével Kedves FunThomas Kollégánk vitt "haza" bennünket Lacosékhoz. Az útról még megemlítenék egy nagyon fontos momentumot... Lacos mikor meghallotta a
kocsiban a lejátszóban felcsendülő dallamokat
elszabadult a pokol... :D Dömötör Balázs
legújabb felvételére olyat bulizott az autóban,
hogy azt filmre kellett volna venni. :D  Hogy
mit is énekelt még a pampam közben inkább
kihagyom... :D De a lényeg , hogy egy
fantasztikus napon voltunk túl amely örök emlék  marad képekbe zárva. :)  S, itt ragadnám meg az alkalmat , hogy köszönetet mondjak azoknak akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre : Lacos és Rika. :) Örök hálánk Nekik mindenért és millió puszink innen is. :)  Valamint Mindenkinek köszönet  akik segítettek, velünk buliztak és részvételükkel még emlékezetesebbé tették ezt a napot a számunkra. :) Reméljük hamarosan egy újabb élménybeszámolóval jöhetek majd. :)

 

 

 

 

 

 

By: Lindus

 

 

 

Ha Jó Megfigyelők Vagytok,Akkor Minket Is Megtalálhattok a Bulizó Tömegben! ;)

 

 

 

 

;)

 

 

 Elkészültek Végre a Videók Is Amik Nagyon Szuperek Lettek! :)

 

Gratula a Készítőknek! ;) Profi Megoldások!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Mindenkinek Aki Segítette a Buli Létrejöttét! :) És Mindenkinek Aki Eljött és Velünk Bulizott! ;) Nagyon Jó Buli Volt! :)

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

Megszületett Az Első Közös "Gyermekünk" Cica Képében! :D Egyenlőre,Idővel Majd Lesz Másfajta Is! :D Nem Tudjuk Eldönteni Még Melyikünkre Hasonlít Leginkább... :) Előrejelzések Szerint Valószínűleg Kis Fiú ,De Persze Tévedni Emberi Dolog... :) Az Idő Majd Eldönti! :)

 

 

Íme a Kis Édes: 

 

 

 

 

 Kis Idő Elteltével Itt Vagyunk Újabb Képekkel Róla! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A HAPPY RÁDIÓ ÉS CSAPATA KERESI AZT AZ EGY-EGY FÉRFIT ILLETVE HÖLGYET AKI HANGJÁVAL SEGÍTENI TUDNÁ A HAPPY RÁDIÓ FEJLÕDÉSÉT!MIT IS FOGLAL EZ MAGÁBA? REKLÁM HANGOKAT KERESÜNK ÉS REMÉLEM TALÁLUNK IS!! HANGODDAL A HAPPY RÁDIÓHOZ TARTOZHATSZ:)) PERSZE HA TE IS AKAROD!!A HANG MINTÁKAT A kicsi1976@hotmail.com EMAIL CÍMRE VÁRJUK!! KB:15-20mp-es ANYAGOKAT VÁRUNK!!

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

Tavaszi Képeink! :)

2011.04.20. 11:54

Tavaszi Közös Képeink 2011. :)

 

A Szikrázó Tavaszi Napsütésben,Öröm Kint Lenni és Ha Már Kint Voltunk Készítettünk Pár Szép Közös Képet Is. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már Mi Is Készülünk az Anyák Napjára! :) Kis Határ Járást Követően,Szedtünk Szép,Nagy Csokor Orgonát. :) Közben Ismét Fényképezőgépet Ragadtunk és Megörkítettük! :) Az Idő Is Kedvezett Nekünk! :) A Háttér pedig Nagyon Illik Hozzánk! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 És Végül a Helyszínek Képei! :)

 

Illatozó Orgona Bokor:

 

 

 

 

 

 Virágba Borult Repce Föld:

 

 

 

 

 

 

 

By: Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

 

 

 

Én Égettem Kicsimnek! :)  Egy Nagyító és Kevéske Napfény Segítségével... :) Időigényes Volt,De Megérte... ;)

 

 

Biztosan Sokan Kíváncsiak Vagytok a Valódi Történetünkre és Talikra Is.

 

Nos a Helyzet Az,Hogy Mától Elérhetőek az Eddigi Rejtett Bejegyzések Is! ;)

 

Akit Érdekelnek a Részletek,Lapozza Bátran Lefelé a Blogot! :)


Kellemes Olvasgatást Hozzájuk! 

 

 

Most Leszünk 1 Évesek! :) De Tudjuk Nem Csak 1 Év Lesz Még... :)

 

 

 

E Hónap 25.-én Lesz 1 Éve,Hogy Megismerkedtünk,Mára Már Eljutottunk Odáig,Hogy Együtt Is Élhetünk! :)

 

 

 

 

A Következő Videót a Közös Emlékek Tiszteletére Készítettük! :)

 

 

 

 

 

 

Üdvözlettel:

 


Misa (Łove ßoy) & Lindus

 

 

 

 

 

A Mi Közös Paródiánk! :D

Nagyon Állat Lett.... :P Mi Is Azok Vagyunk! :D

A Minőség Nem a Legjobb Sajna... :S

 

Születésnapomra Kaptam! (25.) :)

 

Köszönöm Szépen Mindenkinek,Aki Ma Gondolt Rám és Felköszöntött! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyetlen Szerelmemtől Kaptam! :)

 

 

 

 25 év nem nagy kor még negyed század éppen ennyi,kívánom,hogy velem eltölts még vagy négyszer ennyit. :) Nem átok ez ne félj Kedves csak az én óhajom ez. :$ Ma sokan Téged ünnepelnek , de számomra minden nap ünnep Veled! Sok embernek ott vagy a szívében mélyen, de egyet sose feledj, Senki nem szeret úgy mint ahogy én Téged! :) Boldog Szülinapot Életem Szerelme! :) Millió csókom. $ 

 

 

Köszönök Mindent Egyetlenem! :)

 

S.Z.E.R.E.T.L.E.K.! <3 :)

 

 

A Legszebb és Legdrágább Szülinapi Ajándékom Te Vagy! :)

 

 

 

Clautól Kaptam! :)

 

Köszönöm Szépen! :)

 

Megint egy nappal öregebb lettél,
A mosásban egy kicsit összementél,
De ne izgulj, jön még télre tavasz,
Ennyi éves is csak egy évig maradsz! :P :) :) :)
Nagyon nagyon boldog szülinapot drága kolléga, vagyis sógorkám. :) :) :) Pussz :P :)

 

 

Arnold Máriától Kaptam! :)

 

Nagyon Aranyos Vagy,Köszönöm! :)

 

 

Nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

Tudom szereted a rózsát! :)

 

 

 

Bircsák Tibor Barátomtól Kaptam! :)

 

Nagyon Szépen Köszönöm Tesó! :)


Tesókám: "Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,
naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok,
igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!"

 

 

 

 

Mc.Hawertól Kaptam! :) Megtisztelő! :)

 

Köszönöm Szépen! :)

 

Boldog szülinapot!


Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!

 

 

MC Hawer és Tekknő - Boldog Születésnapot!

 

 

 

Remete Malvinkától Kaptam! :)

 

Köszönöm Szépen! :)

 

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :)))

 

 

 

 

 Nagyon Szépen Köszönöm Mindenkinek a Sok Zenét Amit Ma Nekem Kértetek a Happy Rádión Keresztül,Köszönöm a Sok Kedves Köszöntést Valamint a  Szép Szavakat és Jókívánságokat Is! :)

 

 

 

 

 

 

Köszönettel:

 


Misa (Łove ßoy)